Restaurant Vrijdag

Restaurant Vrijdag: Wereldkeuken - All-in Live Cuisine – Kinderspeelparadijs

Wereldkeuken

Zin in sushi, steak, tapas of toch liever wok? Voor dit allemaal kun je bij Restaurant Vrijdag terecht. Je kunt kiezen uit een groot aantal gerechten uit verschillende keukens, bijvoorbeeld Japans, Spaans, Frans, Chinees….. Eindeloos veel keuze en voor ieder wat wils!

Van sushi tot pannenkoeken en alles wat daar tussenin zit! Denk aan salades, steaks, pasta, pizza, wok, grill, Braziliaanse rodizio, zeebanket, teppan yaki, smoothies, verse wafels, chocoladefontein, vers fruit en nog veel meer.

En voor de kids zijn er speciaal pannenkoeken, poffertjes, slush puppie en suikerspin!


Onbeperkt genieten

Kies voor een verblijf van twee of drie uur en geniet voor die duur onbeperkt van al het lekkers. Bij All-in Cuisine betaal je namelijk niet voor het eten, maar voor de tijdsduur van je verblijf. Alleen voor alcoholische dranken geldt een meerprijs.

De gerechten van Restaurant Vrijdag worden in een open keuken live en vers bereid terwijl je wacht.


KIDSFUN!

Speciaal voor de kinderen is er KidsFun, 400 m2 speelparadijs met Barry de Ballenbak, klimrekken, glijbanen en nog veel meer. Hier zijn ze wel even zoet mee! Wil je een oogje in het zeil houden? Reserveer dan een tafel in de KidsFun.

Buiten de openingstijden van het restaurant is KidsFun tegen een vergoeding van € 3,50 per kind toegankelijk. Het entreebedrag kun je bij een volgend bezoek aan Restaurant Vrijdag weer retour krijgen als korting op de rekening. Check van tevoren even de voorwaarden.

Openingstijden KidsFun

  • Maandag gesloten (m.u.v. feestdagen)
  • Dinsdag, donderdag, vrijdag: 15.00 – 17.00 uur
  • Woensdag, zaterdag: 13.00 – 17.00 uur
  • Zondag: 13.00 – 16.00 uur

Tijdens schoolvakanties is de KidsFun vanaf 13.00 uur geopend. Na 17.00 uur (en op zondag na 16.00 uur) is de Kidsfun alleen toegankelijk voor gasten van het restaurant. Op 25 en 26 december is de KidsFun alleen geopend voor gasten van het restaurant.

Prijzen KidsFun

  • Gasten restaurant: gratis
  • Bezoekers KidsFun: € 3,50 (ouders/begeleiders gratis)


Dinner & Movie Arrangement

Draait er een leuke (kinder)film bij buurman Vue Bioscoop Deventer én wil je lekker eten bij Restaurant Vrijdag, reserveer dan telefonisch het Dinner & Movie Arrangement: een 2-uurarrangement + een film naar keuze voor een superscherpe prijs!

  • Dinsdag t/m donderdag: € 31,-
  • Vrijdag t/m zondag € 34,-

    (De prijs is exclusief eventuele toeslagen en niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen.)

Film met een 3-uurarrangement is ook mogelijk tegen een meerprijs van € 3,- p.p.


Parkeren

Gasten van Restaurant Vrijdag kunnen gratis parkeren in de Qpark-parkeergarage. Op zondag (m.u.v. de koopzondagen) kun je gratis parkeren direct aan het Boreelplein, aan de Verzetslaan.


Het vrijdaggevoel is…..

…..het gevoel, dat iedereen wel kent: een gevoel van optimisme, energie en vrijheid om leuke dingen te gaan doen. Vrijheid om zelf, zonder zorgen, je keuzes te maken. Een gevoel dat je deelt met vrienden en familie. Bij Vrijdag. Elke dag…..

...is het al Vrijdag?

Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.