Taurus World of Adventure

Taurus World of Adventure in Velden - bij Venlo - biedt verschillende avonturen voor het hele gezin, zoals het unieke Adventure Golf in vervallen tempel ruïnes, een jungle met T-Rex en geheimzinnige grotten, of ga door de 'Stargate' en stap in een compleet andere tijd en speel je Lasergame-battle (vanaf 6 jaar) in een van de spectaculairste lasergame-arena's van Europa! In de Game Arcade vind je absoluut de nieuwste en coolste Arcade Games!

Voor het hele gezin!

Of wat denk je van ander avontuur, zoals de Max-Flight 360° Thrill Ride, een unieke achtbaansimulator die je maag op de proef stelt! Absoluut niet voor watjes! Nee, kies dan liever voor Taurus Adventure Flight, een unieke attractie voor het hele gezin.

Familierestaurant

Rond je dag af met een uurtje bowlen, een (fast) Food pack in het lounge-café, een BBQ- of hotstone arrangement of een sfeervol etentje in het steakhouse/familierestaurant, wat de relaxte sfeer uitademt van een Spaanse haciënda, ver weg van de hectiek van Adventure World, “Wereldberoemd" in Venlo e.o. om de Argentijnse Black Angus steaks van de grill en spareribs.Kinderen eten hier al vanaf € 5,95.

Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.