Kinderfeestje bij Taurus World of Adventure (bowlen, minigolf, lasergamen)

Vier je kinderfeestje bij Taurus World of Adventure (Venlo)

Zin om met je vriendjes en vriendinnetjes heel wat avontuur te gaan beleven op je kinderfeestje? Boek dan een van de Kids Parties bij Taurus World of Adventure. Op slechts 40 minuutjes van Eindhoven in Venlo!

Denk aan bowlen op gave bowlingbanen met flitsende discolampen en leuke muziek, maak met je vriendjes en vriendinnetjes een team en zorg ervoor dat je het avontuur in de Laserarena The Beast overleefd (lasergamen vanaf 6 jaar)! Sla een hole in one op een van de 18 holes van onze overdekte Adventure Mini golfbaan! Stap op je eigen spaceracer in de F-zero en race over circuits door het heelal. Maar pas op… Moving seats! Of wat denk je van ander avontuur, zoals de Max-Flight 360° Thrill Ride, een unieke achtbaansimulator die je maag op de proef stelt. Absoluut niet voor watjes! Nee, kies dan liever voor “Taurus Adventure Flight", een unieke attractie voor jullie allemaal!

Helemaal moegestreden? Dan mag je plaatsnemen voor je verjaardagsdiner en krijg je lekkere frietjes met een snack en een ijsje als toetje! En de jarige ontvangt nog een leuk cadeautje ook!

Leuke Kids Parties

Er zijn 4 verschillende Kids Parties te boeken bij Taurus World of Adventure. Verschillende activiteiten gecombineerd met frietjes, een snack en een ijsje en altijd onbeperkt ranja tijdens het hele kinderfeestje! Al vanaf 15,50 euro p.p. te boeken.

Bij alle Kids Parties:

  • Verschillende activiteiten
  • Onbeperkt ranja
  • Frietjes met een snack en een ijsje
Er zijn 4 varianten voor de Kids Parties:

Voorwaarden:
Te boeken va 5 kids t/m 11 jaar
Kids Bowling Party alleen te boeken van di t/m vr

Voor openingstijden kijk je even op de site van Taurus World of Adventure.


Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.