Overzicht kinderfeestjes Waterland

Jawel, er is er één jarig bij jou thuis. Of pas geweest. In ieder geval moet er een kinderfeestje georganiseerd worden. De grote vraag is dan: wát gaan we doen? Er zijn zo veel mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Misschien thuis iets leuks, of toch ergens anders?

Kinderfeestje thuis in Waterland

Je woont in Waterland. Bijvoorbeeld in Monnickendam, Edam, Volendam, Broek in Waterland, Ilpendam, Uitdam of op Marken. Je wilt het kinderfeestje graag thuis vieren maar niet alles zelf hoeven regelen en verzorgen. Je wilt dus dat er iemand naar jou toekomt om de kinderen te vermaken. Dat kan! Kijk maar eens naar:

  • Hippe Kinderfeestjes: superleuke knutselfeestjes met heel veel keuze uit allerlei knutselactiviteiten. Als je wilt komt Jessica als Elsa van Frozen. Je kunt met haar ook een leuk beautyfeestje vieren!
  • Goochelaar Dennis op je feestje: een goede goochelaar kan de kinderen ademloos laten kijken naar zijn trucs. Dennis is zo'n goochelaar met jarenlange ervaring.
  • Clown Ellebel op je feestje: of je kiest voor een lieve, gezellige clown die ook kan goochelen, ballonvouwen en schminken. Dat is clown Ellebel!

Feestje vieren buiten de deur in Waterland

Maar misschien wil jij helemaal geen kinderfeestje vieren in je eigen huis! Dat is natuurlijk best druk en het wordt altijd een rommel. Wil jij liever ergens naartoe met de jarige en de uitgenodigde vriend(innet)jes? Mogelijkheden genoeg:

Vind je het geen probleem om wat verder weg te gaan? Kijk dan zeker ook bij ons overzicht van kinderfeestjes in en om Purmerend, en feestjes in de Zaanstreek.

Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.