Overzicht kinderfeestjes Purmerend

Heb je een bijna-jarige-job in huis? Of is jouw zoon of dochter al jarig geweest, maar moet het kinderfeestje nog geregeld worden? Een jarig kind zonder kinderfeestje is bijna ondenkbaar. Soms weten de kids precies wat ze willen doen met hun feestje, soms hebben ze geen idee. Of is dat wat ze willen gewoon niet mogelijk en moeten jullie iets anders verzinnen. Gelukkig hebben we op Go-Kids allerlei leuke kinderfeestjes staan.

Feestje in de buurt van Purmerend

De meeste ouders hebben niet veel zin om een eind te rijden met een stel drukke, opgewonden kids in de auto. Het is dus fijn als je een feestje kunt vinden dat in een beetje in de buurt is. In de buurt van Purmerend. Go-Kids zet ze met plezier voor je op een rijtje, lekker overzichtelijk zodat je snel het beste feestje voor jouw kind kunt kiezen.

Kinderfeestje thuis vieren

Het aller-dichtstbij is natuurlijk thuis. Willen jullie het feestje bij jullie thuis vieren? Of misschien op een zelf te regelen andere locatie? Dat hoeft niet te betekenen dat je de kinderen ook zelf moet vermaken. Niet iedere ouder vindt dat immers leuk om te doen. Gelukkig zijn er mensen die naar jouw huis kunnen komen om invulling te geven aan een superleuk kinderfeestje. Wie dan? Kijk maar:

  • Clown Ellebel: deze lieve en gezellige clown maakt er een topfeestje van.
  • Hippe Kinderfeestjes: Jessica komt met plezier - als zichzelf of als Elsa van Frozen - om met de kids te knutselen of een beautyfeestje te vieren. Ze heeft heel veel verschillende mogelijkheden!
  • Goochelaar Dennis: een optreden van een ervaren goochelaar is magisch voor alle kinderen.
  • Pony op visite: DK Horse Riding kan langskomen met één of twee pony's, als je wilt in een thema.

Overal maar niet thuis!

Een kinderfeestje thuis kan superleuk zijn - het geeft alleen wel veel rommel. Ook is het niet ideaal als je klein behuisd bent. Niet voor niets kiezen heel veel ouders voor een feestje buiten de deur, om dan na het drukke feesten terug te komen in een rustig en opgeruimd huis. Er zijn genoeg mogelijkheden voor een leuk feestje in en om Purmerend:

En vind je het niet erg om Purmerend uit te rijden? Kijk dan zeker even bij ons overzicht van kinderfeestjes in de Zaanstreek en feestjes in Waterland voor nog meer inspiratie!

Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.