Zwemles bij De Meerval

Bij Zwembad De Meerval kun je diploma A, B en C halen. Tijdens de A-opleiding wordt de basis geleerd zodat je kind goed leert zwemmen. Alle basiselementen (te water gaan, onder water gaan, drijven, watertrappen, draaien, survival, enkelvoudige rugslag, schoolslag, rugcrawl, borstcrawl en ademhaling), worden op een speelse kindvriendelijke manier aangeleerd.

Na het behalen van het A-diploma ga je verder met het B-traject om de zwemtechnieken te verbeteren en wordt er gewerkt het verhogen van de conditie en de zwemveiligheid. Daarna heb je nog maar één stap te gaan om het Zwem-ABC compleet te maken.

Zwemvaardigheid
Wil je meer? Ga verder met Zwemvaardigheid 1, 2 en 3 en wordt een echte allround zwemmer. Voor kinderen die veel op of nabij het water verblijven is dit vervolgtraject ook een echte aanrader. De technieken die de leerlingen al beheersen worden uitgebreid. Nieuwe onderdelen die met Zwemvaardigheid worden geleerd zijn o.a. keerpunten, samengestelde rugslag, balzwemmen, wrikken en vlinderslag.

 Privé zwemlessen
Je kind snel leren zwemmen en niet afhankelijk zijn van alle vastgestelde lestijden? Dan zijn de privézwemlessen een aanrader! Voor sommige kinderen is het beter om (tijdelijk) door middel van privélessen de opleidingsweg te volgen. Je zoon of dochter krijgt alle aandacht die hij of zij nodig heeft zodat het leerproces veel beter verloopt.
De privélessen worden gegeven voor alle verschillende niveau's van A t/m C. Een privéles duurt 30 minuten en wordt gegeven op afspraak en in overleg.

Baby-Peuter zwemmen
Wil je je kind optimaal voorbereiden op zwemlessen, ga dan Baby-Peuter zwemmen. Dit kan vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Baby's en peuters wennen dan op een plezierige en veilige manier aan water. Het warme bad (32 graden) van De Meerval is daar bij uitstek voor geschikt. De waterdiepte verloopt heel geleidelijk van 0.50 meter tot 1.40 meter.

Zwemles voor kinderen met een beperking
De Meerval verzorgt ook zwemlessen voor kinderen met een beperking, bijvoorbeeld kinderen met autisme of syndroom van Down. Het motto van De Meerval is: elk kind moet en kan leren zwemmen. Een beperking mag dit niet in de weg staan. Of je nu een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, De Meerval gaat de uitdaging aan om de zwemkunst en/of zelfredzaamheid onder de knie te krijgen.
Deze zwemlessen voor deze kinderen wordt in kleine groepjes van maximaal drie kinderen gegeven om zo de persoonlijke aandacht te verhogen.


Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.