Landal Orveltermarke erop uit

Een dagje uit naar Landal Orveltermarke

Op zoek naar rust, avontuur, natuur en cultuur en dat allemaal in 1 dag?! Op Landal Orveltermarke vind je het allemaal:

De natuur in met het Vernuverpad

'Vernuveren' is Drents voor 'vermaken'. Ga op een ontdekkingsreis door alle plekjes te bekijken waar het pad je langs brengt. Kikkers, salamanders, kikkervisjes, balanceren op de boomstammen, klauteren op stapstenen... op dit pad vermaken jong en oud zich in, op en rondom het water. Laat de ontdekkingsreis maar beginnen!

Op avontuur op het avontureneiland vol plezier

Wat is er leuker dan lekker sportief en actief buiten bezig te zijn? Op het avontureneiland kan dat allemaal!! Het bouwen van je eigen boot en deze laten varen in de waterplas, slingeren als een aapje over de waterplas heen, pas op voor natte voeten!! Als een piraat op de uitkijk staan in de uitkijktoren!! Beleef het avontuur op het avontureneiland!!

Lekker spelen

Een potje tafelvoetbal, ravotten in de speeltuin en jumpen op de airtrampoline of een balletje trappen op het multifunctioneel speelveld. Een gezellig middagje midgetgolfen of Pitch & Putt met het hele gezin.

Zwemmen in de natuur of in het zwembad

Heerlijk plonsen in het water met de kinderen in het overdekte zwembad. Roetsjen van de kinderglijbaan of toch de familieglijbaan. Samen in de stroomversnelling en daarna even bijkomen op de bruisbank. De allerkleinsten kunnen heerlijk plonsen in het peuterbad. Wanneer het heel mooi weer is dan is het natuurbad een goed alternatief voor de verkoeling en de daarbij behoorde ligweide.

Indoorspeelplaats & Speeltuinen

Ontdek de wereld van pret! Klauter naar binnen en ren naar de hindernisbaan. Klim omhoog en bewaar je evenwicht op de touwbrug. Roetsj met de glijbaan naar beneden en land in de ballenbak. Terug bij het begin? Dan gaan we gewoon nog een keer! Oneindig klimmen, klauteren en zwieren. En bij mooi weer zijn natuurlijk de speeltuinen buiten een goede aanvulling!!

Eten & Drinken

Bij een dagje weg hoort natuurlijk ook lekker eten & drinken,een kop koffie of een drankje op het terras in het zonnetje. Landal heeft dit ook allemaal te bieden. Een gezonde lunch of uitgebreid diner a la carte of drie gangen keuze menu Restaurant De Teydt kunt u hiervoor aanschuiven. Om de dag helemaal feestelijk af te sluiten (vooral met kinderen) is er natuurlijk de snackbar! Warme broodjes worden bezorgd, zodat je de deur niet uit hoeft voor het ontbijt. Neem een drankje op het terras en kijk uit op de Pitch & Putt golfbaan. Voor de lekkere trek haal je een snelle hap bij de snackbar.
Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.