Kinderboerderij Poelepetaat

Kinderboerderij Poelepetaat, is gelegen aan het plein van de monumentale Hofboerderij, op het landgoed van Kasteel Keukenhof.

De oude jongveestal is met de unieke ligging in de mooie bosrijke omgeving een fantastische ontmoetingsplek. Iedereen, jong en oud, kan op een laagdrempelige, aantrekkelijke manier in contact te komen met boerderijdieren. Een kijkje nemen in de weide bij nieuwsgierige geitjes, knuffelvarkens en lieve shetlanders of lekker knuffelen in de stal bij de konijntjes. Het kan allemaal! Ook kun je er heerlijk spelen op de speeltoestellen bij de weide.

Op Kinderboerderij Poelepetaat wachten tientallen schattige boerderijdieren op jouw bezoek! De vele nieuwsgierige geitjes, knorrende varkens, lieve shetlanders en knuffelachtige konijntjes maken een bezoek aan de kinderboerderij van Kasteel Keukenhof een hartverwarmende ervaring voor het hele gezin.

Kinderboerderij Poelepetaat is aan het plein van de monumentale Hofboerderij te vinden. De toegang is gratis  en het is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.