Speeltuinvereniging Marijke

Speeltuinvereniging Marijke is bij droog weer vrijwel elke werkdag tijdens het middaguur geopend. Alle kinderen zijn dan van harte welkom om zich te vermaken met alles dat de speeltuin te bieden heeft. De speeltuin heeft naast de talrijke nostalgische speeltoestellen de beschikking over een prachtig gebouw met (miva)toilet- en verschoningsvoorzieningen. Ook is er tegen een redelijk prijs drank en snoepgoed te verkrijgen.

Gedurende de openingstijden is er altijd een beheerder in de speeltuin aanwezig die toeziet op het goede verloop van de middag. Voor het bestellen van consumpties, vragen en opmerkingen kunt u de beheerder benaderen.

Speeltuinvereniging Marijke biedt uitgebreid speelplezier aan voornamelijk kinderen van 1 tot en met 12 jaar. De keuze voor deze leeftijdscategorie hangt samen met de speeltoestellen die uitsluitend bestemd zijn voor kinderen van deze leeftijd. Activiteiten die door de speeltuinvereniging georganiseerd worden kunnen echter ook voor andere leeftijdscategorie√ęn bestemd zijn. Kijk voor de doelgroep van alle activiteiten op onze agenda, waarbij deze expliciet vermeld staan.

Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.