Wensbestemming: Deventer Stadsstrand

Ook op zoek naar een eigentijdse plek op loopafstand van Deventer, waar ook kinderen zich prima kunnen vermaken? Een plek waar je rustig lekkere koffie drinkt, simpel maar verrassend eet of zittend in het gras met een drankje in de hand geniet van het uitzicht, terwijl je kinderen spelen met het leukste wat de natuur te bieden heeft: zand, water en hout?


Initiatief: “Deventer verdient een stadsstrand"

Het stadsstrand van Deventer moet, als het aan Stichting Deventer Stadsstrand ligt, een fijne plek worden voor eten, drinken en buitenrecreatie aan de Bolwerksplas, een nieuw uitgegraven hank van de IJssel. Het stadsstrand is buiten; verrassend, met veel aandacht voor de natuur; bewust leven, waar duurzaamheid een belangrijke rol zal spelen. Het hele concept is tijdelijk, mobiel en demontabel en het horecagedeelte zal worden opgebouwd uit modulaire units als belangrijkste bouwstenen.


Wat kun je er allemaal doen?

Verwacht bij het stadsstrand van Deventer geen neonkleurige kunststof speeltoestellen, ballenbakken of lawaaiapparaten. Het stadsstrand wil, zonder geitenwollen-sokken-gedoe, lekker terug naar de basis. Want wat is er nu leuker voor kinderen dan spelen met water, zandkastelen bouwen en rennen in het gras? Dus in het kort:

  • Veilig en beschut spelen in de strandtuin
  • Relaxen op de zonneweide
  • Genieten, eten & drinken op het vlonderterras


Wanneer?

Als het aan Stichting Deventer Stadsstrand ligt, komt deze plek er zo snel mogelijk, en wel aan de overkant van de IJssel, midden in het groen en op de rand van de uiterwaarden. Mét uitzicht op de mooiste skyline van Nederland als dikke plus!


Helpen jullie mee om dit fantastische initiatief te kunnen realiseren?!

Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.