Indoorspeeltuin Ût Knienol, Burgh-Haamstede

Binnenspeeltuin Ut Knienol

Op recreatiepark het Lapje in Burgh-Haamstede is een binnen- en een buitenspeelgedeelte. Binnen bevindt zich een indoorspeeltuin; ût Knienol, voor de niet-Zeeuwen onder ons vertaald als het Konijnenhol. Voor de kleintjes is er een aparte speelruimte. De iets grotere kinderen kunnen zich vermaken op de klimtoestellen, in het spookhuis, op de touwbrug of de schommelballen. De volwassenen kunnen een lekker drankje nuttigen zonder de kinderen uit het oog te raken.

Buiten op 't lapje kun je terecht voor het huren van een tennisbaan (2 hardcourt banen), het spelen van een rondje midgetgolf of je kunsten laten zien op de trampolines. Ook is er een voetbalspel met 11 verschillende voetbalveldjes die elke keer een andere opstelling hebben en waarbij je 5x mag schieten op het doel. Het is ook mogelijk om skelters of fietsen te huren.

Honger of dorst gekregen van het spelen of sporten? Er is een bar waar drankjes geserveerd worden. Je kan ook genieten van iets lekkers op het terras met uitzicht op de midgetgolf banen.


Uitjes met kinderen: binnenspeeltuin

Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.