Hockey - Kicks 'n Sticks voor kids vanaf 2 tot 12 jaar!

Hockey - Kicks 'n Sticks voor kids vanaf 2 tot 12 jaar!

Vanuit een groep enthousiaste verenigingsmensen, competitieve sporters, betrokken ouders en ervaren leerkrachten, ontstond enkele jaren geleden het concept Kicks 'n Sticks. Bij Kicks 'n Sticks leren kinderen op een speelse manier technieken aan die op een latere leeftijd belangrijk zijn bij zijn of haar favoriete sport en bij de totale ontwikkeling.

Hockeyles voor peuter en kleuter

Bij Kicks 'n Sticks kunnen kinderen van 2 tot 6 jaar wèl komen bewegen en sporten.

Onder deskundige begeleiding, in een gezellig groepje en in een veilige gymzaal. De eerste jaren met papa of mama erbij en vanaf een jaar of 4 zelfstandig. De lesprogramma's, vol met leuke uitdagende oefeningen, sluiten perfect aan op de ontwikkeling van je kind in deze leeftijd. De professionele sportinstructeurs van Kicks 'n Sticks maken gebruik van muziek en leuke, uitdagende spelmaterialen. Zo leert je kind op een speelse manier en zonder prestatiedruk de bewegingen en technieken aan die op latere leeftijd belangrijk zijn bij zijn of haar favoriete sport.

Kicks 'n Sticks organiseert regelmatig proeflessen in Eindhoven, dus houd de Go-Kids agenda goed in de gaten!

Hockeyles van Kicks 'n Sticks bij sportclubs

Naast de lesprogramma's in sportzalen geeft Kicks 'n Sticks ook bij een aantal voetbal- en hockey verenigingen peuter en kleuterlessen. Kinderen hierdoor al vanaf 2 jaar lid worden en genieten van een goed doordacht leer en speelprogramma. De 5 jarige kinderen stromen door/ in de mini pupillen programma.

Hockeykamp

Regelmatig organiseert Kicks 'n Sticks Super waanzinnige hockey en voetbalkampen tijdens de vakantie. De programma's zijn zo gemaakt, dat het voor elk niveau voetballer of hockeyer een fantastisch kamp gaat worden. De kampen zijn onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen. Een groep van 4 t/m 6 jaar en een groep van 7 t/m 12 jaar.

Dus heeft jouw kind ook geen zin om de gehele vakantie thuis te zitten? Meld hem of haar dan nu aan als individu of met het hele team voor een van de vakantiekampen via de website van Kicks 'n Sticks! Promotiefilm

Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.