Overnachten en dagrecreatie bij De Witte Vennen

Parc de Witte Vennen is een middelgroot recreatiepark met vakantiehuisjes en een familiecamping in Oostrum (Noord-Limburg). Het park is prachtig gelegen aan een waterplas en heeft een strand en diverse horeca-, recreatie- en wellnessvoorzieningen. Ook voor een dagje weg in de eigen regio is het strandbad met speeltuin een aanrader! Het dagstrand is geopend van 1 mei t/m 30 september. In vakantieperiodes van 10.00 tot 20.00 uur en daarbuiten tot 18.00 uur.

Dagje naar het strand

Op een zomerse dag kun je heerlijk afkoelen in het recreatiemeer dat voorzien is van een 30 meter lange waterglijbaan. Het meer heeft een langzaam aflopende bodem en is daardoor geschikt voor kleine kinderen. Je kunt natuurlijk zwemmen, maar ook lekker genieten van de zon op de grote ligweide terwijl de kinderen ravotten in het water of de speeltuin. Je kunt ook een potje midgetgolf spelen, beachvolleyballen of tafeltennissen.

Overnachten

De bungalows op Parc de Witte Vennen zijn prachtig in het groen gelegen. Of je graag direct aan het water je vakantie wilt vieren of juist liever de geur van dennennaalden opsnuift tussen de bomen; er is voor ieder wat wils. Wanneer je op zoek bent naar comfort en luxe, dan is een parkwoning of oeverwoning zeker iets voor jou. Je kunt ook kiezen voor de gezellig Scandinavische chalet aan de bosrand.

Kindersanitair

De familiecamping van Parc de Witte Vennen beschikt over 150 kampeerplaatsen, er zijn toeristische en seizoensplaatsen. Op veel kampeervelden is een speeltuintje of sportveld. Er zijn meerdere sanitairgebouwen waarvan er één een apart gedeelte heeft dat erg mooi (en praktisch) is ingericht voor jonge kinderen.

Animatie

Tijdens de schoolvakanties worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Van een ritje met paard en wagen tot een excursie met Ruud de boswachter. Verder zijn er fietsen en skelters te huur en kun je gratis gebruik maken van waterfietsen.


Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.