Beachclub Sunrise (Open vanaf 5 mei 2018!)

Beachclub Sunrise

Schijnt het zonnetje en heeft u zin om erop uit te trekken met de kids? Kom dan gezellig een dagje naar Beachclub Sunrise: dé ideale plek voor kinderen om te genieten in de heerlijke buitenlucht! Kids kunnen hier lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de kindvriendelijke speeltuin! Terwijl de kids zich vermaken genieten de ouders van een hapje en een drankje op het luxe terras van Beachclub Sunrise.

Hebben de kinderen na al het spelen zin in wat lekkers? Dat kan! Speciaal voor de kids bieden ze een snackplateau met (groente)frietjes, ranja en een verrassing. Dat wordt gegarandeerd een middagje genieten voor iedereen! Je kan voor lunch en diner terecht. Neem alvast een kijkje op de menukaart.

Kinderactiviteiten bij Beachclub Sunrise

Bij Beachclub Sunrise is het iedere woensdagmiddag 'Kids-middag'. Een gezellige middag waarbij er gespeeld kan worden in de speeltuin! Valt het weer helaas tegen? Geen probleem! Beachclub Sunrise heeft ook een leuke kinderhoek waar kinderen zich ook met slecht weer goed kunnen vermaken.

Ook bieden ze tijdens het zomerseizoen diverse leuke kinderworkshops aan. Hierbij zijn de kids lekker actief bezig terwijl de ouders bij onze Beachclub heerlijk kunnen genieten van het mooie uitzicht van Aquabest. Tijdens het zomerseizoen kan je op deze unieke locatie een geweldige dag beleven!

Openingstijden 2018:

  • Woensdag tot en met zondag 11.30 – 22.00 uur.
  • Keuken geopend 11.30 – 20.30 uur.
  • Bij mooi weer zijn ze op maandag en dinsdag ook geopend.
  • Bij mooi weer zijn ze geopend om 10.00 uur.

Kijk voor de actuele openingstijden op de website of Facebook van Beachclub Sunrise!

Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.