Beachclub Sunrise - Wintersfeer aan het meer (12 nov t/m 28 jan)

Wintersfeer aan het meer!

Beachclub Sunrise krijgt ook deze winter weer een ijskoude make-over. Vanaf 12 november 2017 tot en met 28 januari 2018 gaat Wintersfeer Aan Het Meer 10 zondagen open (m.u.v. Kerst en het Oud & Nieuw weekend). Ga met je gezin, familie of vrienden genieten van knisperende vuurtjes, winterse decoratie, chocolademelk, evenementen voor jong & oud, winterse gerechtjes en uiteraard marshmallows die je zelf mag roosteren!

Het terras zal hierbij deels overdekt zijn, waardoor het buiten heerlijk vertoeven is. Er is voldoende vermaak voor de kinderen zoals een speeltuin, knutselhoek en marshmallows roosteren. Dit zorgt ervoor dat het voor volwassenen ook een heerlijke plek is om de zondagmiddag door te brengen onder het genot van een glühwein, warme chocomel of winters biertje.

Openingstijden: 10:00 – 18:00 uur
Keuken geopend van 11:30 – 18:00 uur


Voorjaar 2018

Heerlijk lunchen of dineren bij Beachclub Sunrise

Schijnt het zonnetje en heeft u zin om erop uit te trekken met de kids? Kom dan gezellig een dagje naar Beachclub Sunrise: dé ideale plek voor kinderen om te genieten in de heerlijke buitenlucht! Kids kunnen hier lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de kindvriendelijke speeltuin! Terwijl de kids zich vermaken genieten de ouders van een hapje en een drankje op het luxe terras van Beachclub Sunrise.

Hebben de kinderen na al het spelen zin in wat lekkers? Dat kan! Speciaal voor de kids bieden ze een snackplateau met (groente)frietjes, ranja en een verrassing. Dat wordt gegarandeerd een middagje genieten voor iedereen! Je kan voor lunch en diner terecht. Neem alvast een kijkje op de menukaart.

Beachclub Sunrise is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur; de keuken is open van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Kinderactiviteiten bij Beachclub Sunrise

Bij Beachclub Sunrise is het iedere woensdagmiddag 'Kids-middag'. Een gezellige middag waarbij er gespeeld kan worden in de speeltuin! Valt het weer helaas tegen? Geen probleem! Beachclub Sunrise heeft ook een leuke kinderhoek waar kinderen zich ook met slecht weer goed kunnen vermaken.

Ook bieden ze tijdens het zomerseizoen diverse leuke kinderworkshops aan. Hierbij zijn de kids lekker actief bezig terwijl de ouders bij onze Beachclub heerlijk kunnen genieten van het mooie uitzicht van Aquabest. Tijdens het zomerseizoen kan je op deze unieke locatie een geweldige dag beleven!

LET OP: ivm wegwerkzaamheden is Aquabest in de maand april niet bereikbaar vanaf de kant van Ekkersrijt (ingang visplas). Je kan de Beachclub echter wel bereiken via de kant van Best (Terraweg).

Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.