Kinderfeestje Hof van Twello

Vier je bijzondere kinderfeestje bij Hof van Twello (het hele jaar door!)

Hiep hiep hoera! Er is er één jarig..... En bij een verjaardag hoort natuurlijk een kinderfeestje. Komt dat even goed uit, want dan ben je bij Hof van Twello aan het juiste adres. Bij Hof van Twello kun je kiezen uit een hele boel verschillende feestjes. De basis is meestal het Blotevoetenpad, al dan niet in combinatie met diverse arrangementen. Bij mooi weer kun je ook nog eens in de natuurspeelwei spelen; bij slecht weer overdekt in het stro, en in de overdekte en verwarmde speelkas. Voor de kleintjes is daar ook nog eens een overdekte zandbak aanwezig. Het maakt dus niet uit, of je in de zomer of in de winter jarig bent, je kunt het hele jaar bij Hof van Twello terecht voor een partijtje!

Speciaal kinderfeestje in de winter

Kom zelf je pizza maken en spelen in de verwarmde kas: sjoelen, tafelvoetbal, hinkelen, elastieken, kleurplaten. Verder lekker uitrazen en dollen in de hooiberg. Klaart het weer dan op, dan ga je lekker buitenspelen of het laarzenpad lopen. € 12,50 p.p.Soorten kinderfeestjes

  • Blote Voetenpad, vanaf € 3,50 p.p. (kinderen onder de 5 jaar gratis)
  • Blote Voetenpad met schatzoeken, € 8,50 p.p.
  • Blote Voetenpad met pizza maken, € 12,50 p.p.
  • Blote Voetenpad met pizza maken en schatzoeken, € 17,50 p.p.
  • Blote Voetenpad met heksensoep maken, € 12,50 p.p.
  • Blote Voetenpad met heksensoep maken en schatzoeken, € 17,50 p.p.
  • Blote Voetenpad met feestmand of feestknapzak (al dan niet in combinatie met schatzoeken, pizzabakken of heksensoep maken), vanaf € 5,90 p.p.
  • Winterkinderfeestje: zelf je pizza maken, spelen in de speelkas (en als je wilt ook buiten): sjoelen, tafelvoetbal, hinkelen, elastieken, kleurplaten. € 12,50 p.p.

De kinderfeestjes bij Hof van Twello zijn altijd een groot succes. Hoe kan het ook anders: de kinderen vermaken zich alleen al uitstekend op het blotevoetenpad.?! Frisse lucht, water, modder, gras, leem, zon, regen: ze vinden het allemaal even mooi! En daarna nog spelen bij de speelvijver, in de stroberg of in de speelwei.

Schat zoeken

Als ze ook nog gaan schat zoeken, vinden ze met behulp van een schatkaart de schatkist. Hierin zit voor iedereen een zakje met (biologisch) snoep, een sapje en een appel. En de jarige job krijgt een klein cadeautje bij zijn of haar schat.

Pizza bakken

Zelf pizzabakken is ook altijd een feest. De kids rollen zelf het deeg uit en versieren dit met allerlei ingrediënten. Terwijl de pizza's in de oven staan, spelen ze nog even (probeer ze maar weer eens uit de stroberg te krijgen.....) en daarna kunnen ze moe maar tevreden, hun zelfgemaakte pizza eten.

Feestmand

Cadeautjes uitpakken en taart eten kan met de feestmand. Je kunt kiezen uit cupcakejes of minigebakjes. En ranja of sap.

Heksensoep maken

Heksensoep maken is ook spannend: onder begeleiding worden er wilde planten geoogst (brandnetel….) en deze worden in de heksenketel boven een vuurtje in de soep gekookt. Spannend!


Praktische tips voor een actief kinderfeestje bij Hof van Twello

In hun oude kleren kunnen de kids helemaal los gaan op het blotevoetenpad, want het kán modderig worden..... En laat ze bij warm weer zwemkleding aandoen, zodat ze van de glijbaan in de leemkuil kunnen plonzen en in het natuurwater kunnen spelen. Bij dreigende regen zijn regenjassen een uitkomst. En als je iedereen ook nog een setje droge kleren laat meenemen, is iedereen happy, ook als het feestje eenmaal is afgelopen.

Als het slecht of koud weer is: in de speelkas kunnen ze dan trouwens ook lekker hun gang gaan!

En natuurlijk kun je ze ook nog op een ijsje trakteren! Hof van Twello houdt rekening met dieetwensen: voor gluten-, suiker- en lactosevrije lekkernijen (snoep, ijs én gebak) ben je hier aan het juiste adres.


Kijk op de website van Hof van Twello voor meer informatie. Reserveren doe je via email.


Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.