Speelgoedmuseum Spelebos


Een museum, maar dan over speelgoed!

Beleef het spelen van toen weer op een nieuwe eigentijdse manier bij Museum Spelebos. Verspreid over het museum vind je verschillende spellen die je zelf uit kunt proberen.

Wat zie je allemaal in het museum?

Beleef het spelen van toen weer op een nieuwe eigentijdse manier bij Museum Spelebos.

Verspreid over het museum vind je verschillende spellen die je zelf uit kunt proberen. Loop door de diorama's met bijzondere poppen en beren, sommige zelfs meer dan 100 jaar oud! Maar ook Barbie, tinnen soldaatjes en oud Hollandse spellen maken deel uit van de riante collectie.

Speel de spellen van vroeger!

Bij het Spelebos vind je geen Playstation, Pokemon of andere spellen van nu, maar juist de spellen van jaaaaaren geleden! Klim op het levend ganzenbord, speel het XXXXL damspel of probeer een van de andere ouderwets gezellige spellen. Alle spellen zijn leuk om samen te spelen met je vriendjes of familie.

Treinen / Modelspoorbaan op woensdag 11.00-17.00 uur

Sinds 2013 bouwt het Spelebos aan een zeer bijzonder spoorwegmuseum van maar liefst 500 m2 waar je de mooiste modelbouwbanen van de Benelux kunt vinden! Dit spoorwegmuseum is nog in aanbouw, maar zeker de moeite waard om alvast even te gaan kijken! Deze hal kun je op woensdagen tussen 11.00 uur en 17.00 uur bezoeken en bekijken hoe onze vrijwilligers het spoorwegmuseum opbouwen .

Boek je entree tickets online!

Het museum ligt in de bossen in Best, naast het restaurant 't Boshuys, waar je heerlijk kan eten en drinken. In de zomer hebben ze een heerlijk terras en een speeltuin voor de kids.

Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.