Waterski Zeumeren

Recreatie gebied Zeumeren!

Bij Waterski Zeumeren valt veel te beleven! Actie op het water met wakeboarden, maar ook de rust van het Suppen. Bij Zeumeren hebben ze meerdere watersportactiviteiten die je kunt beoefenen.

Welke sporten kan je allemaal doen?

* Waterskieen & wakeboarden

Voor het waterskiën en wakeboarden beschikken ze over het vijfmaster waterskibaan, waarmee je eindeloos waterplezier kunt beleven. Wordt dit je allereerste keer op het water? Dan raden zij aan om te beginnen met waterskiën en als dat je goed afgaat is de volgende stap… Een wakeboard! Alle materialen zijn te huren bij Waterski Zeumeren om het maximale uit een mooie dag op het water te halen. Daarnaast verhuren ze speciale boards om obstakels mee te varen.


*Kneeboarden

Helemaal leuk voor de kids! Houd je vast en laat je over de baan slepen op een kneeboard. De kneeboards zijn makkelijk om op te zitten en zorgen voor eindeloos vermaak. Voor de gevorderde kneeboarder hebben we ook een kneeboard voor obstakels.

*Wakeskate

Ben je een groot fan van skateboarden? Dan hebben ze speciaal voor jou een wakeskate liggen. Een wakeskate is de watersport variant van een skateboard en is een echte uitdaging!

*Suppen

SUP staat voor Stand Up Paddelen, hierbij sta je op een groot surfboard en ga je paddelen. Met SUPpen kun je Zeumeren van een andere kant zien en ontdekken. Het is ook heel makkelijk dus iedereen kan dit! De perfecte tijdbesteding voor jong en oud op het water.


*Kano varen

Zin om lekker relaxed Zeumeren te ontdekken? Dan kun je bij Waterski Zeumeren ook kano's huren om rond te varen over Zeumeren en elke uithoek af te gaan. Of misschien wil je lekker in het zonnetje rond dobberen, dat kan natuurlijk ook lekker in een kano bij Zeumeren.

Ontspanning

Gezelligheid en ontspannen is waar je aan denkt bij deze beachclub. Terwijl de wakeboarders losgaan op het water, kun jij genieten van een lekker hapje en drankje. Zak onderuit op de lounge banken met een ijskoude Cola en kijk naar het watersport spektakel. Of plof neer in een fatboy met een Corona na een dag wakeboarden. En als je honger hebt kun je een lekkere hamburger of saté bestellen.. De sfeer is ontspannen, de drankjes zijn koud en het zonnetjes schijnt! Dus kom lekker relaxen op het terras.


Kinderfeestje vieren? Organiseer een kinderfeestje op Zeumeren!

Waterskiën met een kinderfeestje? Waterski Zeumeren biedt een leuk arrangement aan! Je kunt rekenen op 1,5 uur lang waterpret.

Klaar met waterskiën? Vermaak je dan op het strand met de vele gratis speeltoestellen: lekker schommelen, een balletje trappen in de voetbaldoeltjes of ga aan boord van het piratenschip. Als begeleider kunt u ondertussen genieten op het terras!

U kunt zelf bepalen of u voor de activiteit wilt eten of liever erna. Reserveren kan via: http://www.zeumeren.nl/waterski/p/kinderfeestjes

Aanbieder van deze activiteit

Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids

De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd.

Route informatie

Van adres
Naar adres
Afstand route
Wij maken gebruik van cookies.