Wandeling naar de kust...

Wandeling naar de kust... - Hotel Middelburg

...of door het bos.

Breng een bezoek aan Middelburg...

...of misschien Goes?

3=2 Herfst Special

Reserveert u in Van der Valk Hotel Middelburg dan maakt u nog tot en met 22 oktober gebruik van gratis busvervoer door heel Zeeland.

Bezoek het centrum van Middelburg, het historische stadje Veere of ga richting de kust voor een ontspannen wandeling. Bij terugkomst in het hotel is het genieten van alle rust, ruimte en luxe. Heeft u ook al zin in de herfst? Reserveer dan snel onze voordelige 3=2 Herfst Special. 
Ook in de herfstvakantie is deze Herfst Special te reserveren. Ga er dus nog snel even lekker tussenuit voordat de wintermaanden er weer aankomen. 

ZeelandPas
Ontdek, bespaar en beleef! De ZeelandPas biedt meer dan € 500,00 voordeel, vervoer en vele gratis extra's. Gratis voor hotelgasten, vraag de ZeelandPas aan bij onze receptie.

Gratis busvervoer door heel Zeeland
Gemak en ontspanning, heel belangrijk wanneer u tot rust wilt komen tijdens een nachtje weg. Parkeer uw auto zonder kosten bij ons hotel en maak gebruik van het gratis busvervoer door heel Zeeland. 

Cultuur snuiven over de grens? Neem dan de Gent Express waarmee u binnen anderhalf uur in hartje Gent staat. De Gent Express rijdt alleen op zaterdag en zondag. 

Het Zeeuwse Landschap
Wij houden van ons mooie Zeeland. Daarom dragen we Stichting Het Zeeuwse Landschap een warm hart toe. Wij bieden onze hotelgasten daarom een gratis cadeaudonateursschap aan waarmee u tijdens en na uw verblijf gratis de natuurgebieden van Stichting Het Zeeuwse Landschap kunt bezoeken. 

Let op! De hiernaast genoemde prijs is een 'vanaf' prijs. De hoogte van de prijs is afhankelijk van de periode waarin wordt gereserveerd. Vul de door u gewenste datum in aan de rechterkant voor de beschikbaarheid en juiste prijs.Het 3=2 arrangement is alleen geldig op onze normale kamerprijs en niet op last-minutes, non-refundable prijzen, etc.

De 3=2 Herfst special is beschikbaar van september t/m november 2017 met aankomst op donderdag of vrijdag en van 12 oktober t/m 3 november 2017 dagelijks. Reserveringen zijn op basis van beschikbaarheid.

Belangrijke informatie

Parkeren
Gratis parkeerplaats tijdens uw verblijf
Toeristenbelasting
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €1,60 p.p.p.n.
Televisie
Standaardzenders
Ontbijt
Inclusief
Check in
Vanaf 14:00 uur
Check out ma t/m vr
Tot 11:00 uur
Check out za en zo
Tot 11:00 uur
Annuleringsvoorwaarden
Kosteloos annuleren op dag van aankomst tot 12.00 uur. Met uitzondering van non-refundable en earlybird tarieven.
WiFi
Gratis
Huisdieren
Niet toegestaan
Wij maken gebruik van cookies.