Winkelen in de Lange Delft

Winkelen in de Lange Delft - Hotel Middelburg

Drvkkery, de winkel in woord, beeld en geluid

Shopping Arrangement

Ontdek Middelburg als shoppingstad!

In het historische centrum van Middelburg zijn verschillende winkelstraten, met de bekende winkelketens maar vooral ook met unieke winkels en boetiekjes. Daarbij is de Langeviele in de top 10 opgenomen van leukste winkelstraat en is Indistrieel op de 3e plaats geëindigd als leukste winkel van Nederland (Bron: NLstreets). Ook boekhandel De Drvkkery is een begrip binnen en buiten Zeeland en werd al eerder uitgeroepen tot beste boekwinkel in Nederland en België. 

Bij check-in ontvangt u van ons een tas met shopping informatie met de leukste adressen. Ook ontvangt u een voucher voor een kopje heerlijk verse koffie of thee, natuurlijk met iets lekkers erbij, die u kunt inleveren bij inMiddels. InMiddels is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. In de tas vindt u tevens vouchers, kortingsbonnen en goodies van de leukste winkels in Middelburg (De Drvkkery, Si-Sa-Soep, Indistrieel, Moois & Meer, De Zeeuwse Jordaan, Beadle, Lievelings)

ZeelandPas
Ontdek, bespaar en beleef! De ZeelandPas biedt meer dan € 500,00 voordeel, vervoer en vele gratis extra's. Gratis voor hotelgasten, vraag de ZeelandPas aan bij onze receptie. 

Het Zeeuwse Landschap
Wij houden van ons mooie Zeeland. Daarom dragen we Stichting Het Zeeuwse Landschap een warm hart toe. Wij bieden onze hotelgasten daarom een gratis cadeaudonateursschap aan waarmee u tijdens en na uw verblijf gratis de natuurgebieden van Stichting Het Zeeuwse Landschap kunt bezoeken. 

Let op! De hiernaast genoemde prijs is een 'vanaf' prijs. De hoogte van de prijs is afhankelijk van de periode waarin wordt gereserveerd. Vul de door u gewenste datum in aan de rechterkant voor de beschikbaarheid en juiste prijs.Belangrijke informatie

Parkeren
Gratis parkeerplaats tijdens uw verblijf
Toeristenbelasting
Prijzen zijn exclusief € 2,00 toeristenbelasting p.p.p.d.
Televisie
Standaardzenders
Ontbijt
Inclusief in de kamerprijs
Check in
Vanaf 14:00 uur
Check out ma t/m vr
Tot 11:00 uur
Check out za en zo
Tot 11:00 uur
Annuleringsvoorwaarden
Kosteloos annuleren op dag van aankomst tot 12.00 uur. Met uitzondering van non-refundable en earlybird tarieven.
WiFi
Gratis WiFi
Huisdieren
Niet toegestaan
Wij maken gebruik van cookies.