Direct naar de contentDirect naar de footer
Geniet op een veilige manier bij Van der Valk Hotel Middelburg
Geniet op een veilige manier bij Van der Valk Hotel Middelburg

Hotel is open

Naar aanleiding van de laatste persconferentie zijn een aantal maatregelen getroffen welke invloed zullen hebben op uw verblijf in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!

Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen.

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ons restaurant en onze lobby zijn geopend tot 17:00 uur van maandag t/m zondag. Een vaste zitplaats is verplicht.

Ontbijt
Tijdens uw verblijf in ons hotel kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet. Door beperkte zitgelegenheid in verband met de 1,5m afstand die gehouden dient te worden, werken wij met tijdsloten. U kunt een reservering maken tijdens check-in of vooraf via uw ValkAccount.

Lunch
Op zaterdag en zondag is het mogelijk om te genieten van een à la carte lunch, van maandag tot en met vrijdag kunt u gebruik maken van ons lunchbuffet.

Diner
Tussen 16:30 uur en 20:30 uur kunt u Take away of roomservice bestellen. Afhalen is mogelijk tussen 17:00 uur en 21:00 uur.
Voor roomservice. Wij zorgen voor voldoende aanwezige stoelen op uw hotelkamer.

Brunchbuffetten
Brunchbuffetten bieden wij tot op heden niet aan.

Hotelbar
De hotelbar blijft tot ten minste 14 december gesloten. U kunt tot 17:00 uur gebruik maken van onze lobby.

Wellness

Wellness, zwembad en fitness
Het zwembad, de sauna's en de fitness ruimte zijn voor alle hotelgasten vrij toegankelijk tot 17:00 uur.
Reserveren is niet noodzakelijk.

Veelgestelde vragen

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Op verschillende plekken hebben wij handzeep zuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik een kamer boeken?
Ja, dat is mogelijk. U kunt via de website of telefonisch een kamer boeken.

Kan ik weer komen lunchen of brunchen?
Onze zondagsbrunch is uitgesteld tot nader bericht. Wel is het mogelijk om van maandag tot en met vrijdag gebruik te maken van ons lunchbuffet.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals de wellness of het huren van een (elektrische) fiets bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen tijdens hun verblijf gebruik maken van de wellness. Daarnaast is het ook mogelijk om een (elektrische) fiets te reserveren. Informeer gerust bij de receptie naar mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
27 november 2021