Direct naar de contentDirect naar de footer
Corona maatregelen
Corona maatregelen

Hotel is open

Naar aanleiding van de laatste persconferentie zijn een aantal maatregelen aangepast welke invloed zullen hebben op uw verblijf in ons hotel. Vanaf dinsdag 15 december 2020 bieden wij enkel ontbijt, lunch en diner aan op basisniveau in de vorm van afhaalmaaltijden welke u op uw hotelkamer kunt nuttigen. Overige outlets zoals de bar, lobby en het restaurant zijn gesloten t/m 28 april 2021. Van der Valk hotel Middelburg heeft als inzicht dat we samen het coronavirus onder controle moeten krijgen met als uitgangspunt het noodzakelijk reizen. Om deze reden bieden wij geen tafels aan op de hotelkamers.

ZEER BELANGRIJK!

Per 1 december 2020 geldt er een mondkapjesplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ontbijt, lunch en diner op de hotelkamer
Van der Valk hotel Middelburg heeft als inzicht dat we samen het coronavirus onder controle moeten krijgen met als uitgangspunt het noodzakelijk reizen. Om deze reden bieden wij geen tafels aan op de hotelkamers en is ontbijt, lunch en diner mogelijk op een basisniveau met afhaalmaaltijden. Na 20:00 uur serveren of verkopen wij geen alcohol.

Brunch en lunchbuffetten
Helaas kunnen wij op dit moment geen lunchbuffetten of brunch aanbieden.

Bar
De hotelbar is per 15 december 2020 gesloten t/m 28 april 2021. Na 20:00 uur is het niet meer mogelijk om alcohol te bestellen en af te halen.

Veelgestelde vragen

Kunnen we in het restaurant eten?
Helaas is het restaurant t/m 28 april 2021 gesloten. U kunt hier, als hotelgast, wel ontbijt, lunch en diner gerechten afhalen. Op de kamer zal een verkleinde menukaart te vinden zijn.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is gesloten. Op verschillende plekken hebben wij handzeep zuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik een kamer boeken?
Ja, dat is mogelijk. U kunt via de website of telefonisch een kamer zonder arrangement boeken.

Kan ik weer komen lunchen of brunchen?
Op dit moment is het restaurant gesloten t/m 28 april 2021. Onze zondagsbrunch en lunchbuffetten zijn uitgesteld tot nader bericht.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
19 april 2021