Prachtig uitzicht

Prachtig uitzicht - Hotel Middelburg

Culinair arrangement De Werf

De Grote Kerk in historisch Veere is kenmerkend voor dit stadje aan het Veerse Meer. Vanaf de terrassen aan de haven heb je over dit meer een prachtig uitzicht. Restaurant De Werf is er één van. Vanaf het terras en vanuit het restaurant is het uitzicht prachtig en uniek. Bij Restaurant De Werf staan gastvrijheid, beleving en kwaliteit centraal. Hun doel is om u een mooie avond te bezorgen met een heerlijk 4-gangen diner, afsluitend met koffie of thee.
Natuurlijk verzorgen wij het vervoer naar Restaurant De Werf!
Leuk detail: Het terras van Restaurant De Werf werd afgelopen jaar uitgeroepen tot 2e beste terras van Nederland!
De andere avond dineert u in het hotel en geniet u van een Zeeuws 4-gangen verrassingsdiner.

Het Zeeuwse Landschap
Wij houden van ons mooie Zeeland. Daarom dragen we Stichting Het Zeeuwse Landschap een warm hart toe. Wij bieden onze hotelgasten daarom een gratis cadeaudonateursschap aan waarmee u tijdens en na uw verblijf gratis de natuurgebieden van Stichting Het Zeeuwse Landschap kunt bezoeken. 

Prijs: Vanaf 190,75 per persoon o.b.v. twee personen per kamer
(Let op! Bovengenoemde prijs is een 'vanaf' prijs. De hoogte van de prijs is afhankelijk van de periode waarin wordt gereserveerd.)

Reserveren is uitsluitend telefonisch mogelijk in verband met de reservering bij Restaurant De Werf, neem contact met ons op via 0118-442525.

Voor meer informatie over Restaurant De Werf bezoekt u de website www.dewerf.nl.

Restaurant De Werf is in de periode van 8 januari t/m 28 februari gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag.

Wij maken gebruik van cookies.