Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile
Stilvoll Treffen
Stilvoll Treffen
Boardrooms
Dinner
Partyräumen
Prost!

Bruiloften

WIL JE MET ME TROUWEN...

Heb je "ja" geantwoord op dé vraag? Dan komt vaak al de volgende vraag; hoe gaan we het doen? Intiem met familie en vrienden, of toch wat uitgebreider met receptie of wellicht een groot feest voor iedereen?

Het begint met de keuze van de trouwlocatie. Alles op één locatie, geen vervoer- en parkeerproblemen? Misschien is trouwen op locatie dan iets voor jullie. De gemeente Middelburg kent geen officiële trouwlocaties, trouwen op locatie moet per huwelijk worden aangevraagd. In het verleden zijn aanvragen voor onze locatie altijd toegekend.

Nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven brengen we een toost uit op jullie huwelijk. Natuurlijk mag een bruidstaart daarbij niet ontbreken. Wij werken samen met de beste bakkers en bruidstaartspecialisten zodat jullie taart geheel naar wens wordt gemaakt.

Vervolgens begeleiden wij jullie naar de ruimte waar het diner wordt geserveerd. Of hebben jullie de voorkeur voor een buffet? Aan de hand van jullie wensen en voorkeuren stellen wij in overleg hét perfecte diner of buffet samen.

Willen jullie vrienden en bekenden de mogelijkheid geven om jullie te feliciteren tijdens een receptie of borrel? Of is iedereen van harte welkom op jullie feestavond? Het mag jullie gasten natuurlijk aan niets ontbreken. Daarom hebben wij receptie en feestavond arrangementen samengesteld met een zoete ontvangst, heerlijke hapjes en goed verzorgde dranken. Doordat wij werken met complete arrangementen weten jullie vooraf wat de kosten zullen zijn, geen verrassingen achteraf!

Natuurlijk mag een DJ of Band niet ontbreken. Om het dansen gemakkelijk te maken ligt er standaard een dansvloer in onze feestzalen Willem II en Michiel de Ruyter.

Na de mooiste dag van jullie leven mag een ontspannen afsluiting natuurlijk niet ontbreken. Na afloop van jullie huwelijksfeest bieden wij jullie een overnachting in onzebruidssuitekosteloos aan*.

Natuurlijk beschikt de bruidssuite over een kingsize bed en een tweepersoonsbubbelbad!

*vraag naar de voorwaarden