Skip to contentSkip to footer

Chocoladeproeverij

CHOCOLADE, CHOCOLADE EN NOG EENS CHOCOLADE...

Spannende combinaties, wie durft? De chocolade workshop wordt verzorgd door vrijwilligers van Chocolate Lovers uit Middelburg.

Chocolate Lovers biedt leuke, mooie en memorabele momenten welke geheel in het teken staan van Chocola. Dit doen ze in de vorm van workshops, kinderfeestjes, het leveren van bonbons/chocola en wensen op maat.

Chocolate Lover werkt onder meer samen met Stichting Opkikker, Make a Wish Foundation, Odensehuis, Maatschappelijk werk, Kledingbank en Speelgoedbank.

Deze proeverij kun je zien als een volwaardige maaltijd. We raden dus aan om vooraf niet teveel te eten….

Een Magic diner Show waarin iedereen wordt meegevoerd naar een wereld waar je nog nooit bent geweest. Een ware sensatie voor je lichaam en geest.

Onze gastheer zal U welkom heten op geheel eigenwijze en laten instappen in deze smaakpapillen rollercoaster. Wij weten gevoelige plekjes te raken en te prikkelen en zullen het niet laten u iedere keer weer te verbazen.

Na een try out periode van ruim 10 jaar durven we het nu aan om deze Magic diner show op de planken te brengen. Bent u opzoek naar een avondvullend programma vol glitter and glamour? Wilt u vriend en vijand verbazen? Wilt u onder het genot van een hapje en drankje kunnen genieten? Bent u klaar met die standaard saaie teambuilding activiteiten? Dan ben jij misschien wel de juiste persoon om deze stap te zetten.

Reserveer een avond om nooit meer te vergeten. Want dat is een garantie die wij durven te geven.

Tijdsduur proeverij ongeveer 2,5 uur.
Prijs: op aanvraag, inclusief dranken uit het binnenlands drankenassortiment gedurende de workshop.
Minimaal 15 personen