Skip to contentSkip to footer

Fpr-training

TRAININGEN, WORKSHOPS EN COACHING

In samenwerking met FPR Training bieden wij de mogelijkheid voor verschillende trainingen, workshops en coaching. FPR Training helpt ondernemers, leidinggevenden en medewerkers het beste uit zichzelf te halen waardoor ze beter gaan presteren. Of het nu gaat om een workshop, (meerdaagse) training, coachtraject of een presentatie, bij FPR Training bent u aan het juiste adres. Wij bieden de oplossing voor uw opleidingsbehoefte.

* Zakelijk flirten:
"Als ondernemer, medewerker of leidinggevende heb je veel contact met anderen. Je wilt graag "ja" krijgen zonder iets gevraagd te hebben. Bij zakelijk flirten stel je de ander centraal. Je wilt de sfeer laten sprankelen en makkelijker zaken voor elkaar krijgen. Zakelijk flirten helpt je bij het aangaan van verbindingen met anderen. Tijdens deze korte, interactieve workshop krijg je als deelnemer tips over hoe je charmant werkt aan je zakelijke relaties."

* Timemanagement:
"Heb je het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? Heb je het permanent druk en voel je je klem zitten tussen werk en privé? In deze 2 1/2 durende workshop maak je kennis met de speerpunten van timemanagement. Van medewerker tot leidinggevende tot eigenaar van je eigen bedrijf. Je leert structuur aan te brengen in je (werk)dag door beter te plannen en het bepalen van prioriteiten. Je krijgt meer inzicht in je eigen manier van dingen doen, waardoor je meer grip zult hebben op je tijd. Je gaat naar huis met concrete tips & tools."

* Samenwerken:
"Heb je het idee dat de het gezamenlijk werken aan een opdracht of project niet loopt?

Irriteer je je regelmatig aan het gedrag van een collega?
Lopen de contacten niet soepel?
Samenwerken is niet altijd eenvoudig en vanzelfsprekend. Soms gaat de samenwerking in het team moeizaam, waardoor mensen gedemotiveerd raken en er irritaties ontstaan. Overleggen lopen niet lekker en besluiten worden niet of nauwelijks genomen. Wil je de onderlinge samenwerking en de werksfeer bevorderen? In deze workshop word je bewust van het feit dat beter samenwerken staat voor meer bereiken. Je zult met meer plezier betere resultaten bereiken!"

* Complimenten
Mensen worden blijer, zijn gemotiveerder en presteren beter als ze waardering krijgen. Complimenten zorgen voor meer plezier, minder stress en betere relaties met anderen. Hoe maak je nu een compliment? En hoe ga je er mee om als je zelf een compliment krijgt? In deze korte, interactieve workshop ga je dit zelf ervaren.

* Luisteren, samenvatten, doorvragen
Hoe kom ik tot een goed gesprek? Begrijp ik de ander goed? Hoe krijg ik de informatie die ik nodig heb? Wil je niet meer langs elkaar heen praten? In de workshop luisteren, samenvatten, doorvragen leer je op interactieve wijze luisteren met je hele lichaam, checken of je de boodschap van de ander duidelijk voor ogen hebt en doorvragen tot je de informatie hebt die je nodig hebt.

Bovenstaande suggesties zijn korte workshops en slechts een greep uit het complete aanbod vanFPR Training. Uiteraard zijn er ook volledige programma's in de vorm van een complete training mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales & Banqueting. Telefoonnummer 0118 - 44 25 15 of via e-mailsales@middelburg.valk.nl.