Skip to contentSkip to footer

Netwerkkleed

EEN SMAKELIJKE AVOND

In samenwerking met Arrangé Organisatie & Communicatie bieden wij het "Netwerkkleed" aan. Het Netwerkkleed kan ingezet worden voor: netwerkbijeenkomsten, teambuildingactiviteiten, intervisieprogramma’s, stuurgroepen, workshops en trainingen.

Introtekst
Het Netwerkkleed is een tool in de vorm van een tafelkleed. Tijdens dit ‘diner’ snijd je geen vlees aan, maar een onderwerp. En je mag opscheppen, geen groenten maar over jezelf. De intieme setting opent een gesprek en de structuur zorgt voor verdieping. Het Netwerkkleed is een kant-en-klare tool om de gunfactor te verhogen en concrete verbindingen te maken.

In gesprek
Er zijn vele methoden om jezelf vaardigheden aan te leren of kennis te vergaren. We bezoeken colleges, maken opdrachten en lezen ons suf. Maar het meeste leer je, en dat begint al op de kleuterschool, van gesprekken en interactie met anderen.
Kennis, ideeën en ervaringen delen zorgt voor een open sfeer. Aan tafel leer je elkaar beter kennen op een ontspannen manier. De gunfactor gaat omhoog waardoor er duurzame verbindingen ontstaan en verborgen talenten worden zichtbaar en kunnen daardoor worden benut.

Hoe werkt het?
Net als bij een echt diner bestaat het ‘netwerkdiner’ uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Tijdens het voorgerecht stelt iedereen zich kort voor. Met verrassende vragen tijdens het hoofdgerecht worden de deelnemers uitgenodigd om over zichzelf te vertellen en hun behoefte kenbaar te maken. Bij het nagerecht worden de deelnemers gestimuleerd verbindingen te maken.

Het Netwerkkleed kan ingezet worden voor:

  • Netwerkbijeenkomsten
  • Teambuildingactiviteiten
  • Intervisieprogramma’s
  • Stuurgroepen
  • Workshops en trainingen

Een Netwerkkleed is voor 8 personen en duurt één tot twee uur. Het is mogelijk om een tafeldame / -heer in te huren om het gesprek te begeleiden.

Het Netwerkkleed is een tool in de vorm van een tafelkleed dat op een effectieve en ontspannen manier een netwerkervaring verzorgt. Het is een tool om mensen te verbinden, te inspireren en te activeren. De structuur zorgt voor verdieping en geeft handvatten om concrete verbindingen te maken. De intieme setting verhoogt de gunfactor en leidt tot duurzame contacten. Meer informatie opwww.netwerkkleed.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales & Banqueting. Telefoonnummer 0118 - 44 25 15 of via e-mailsales@middelburg.valk.nl.