- Hotel Middelburg

Het brede zandstrand van Domburg nodigt uit tot lekker luieren en zonnebaden aan zee. Het lange verharde pad door de duinen is bovendien een paradijs voor wandelaars, fietsers en joggers. Wilt u een Domburg vakantiehuis huren, maar hebt u schrik voor te veel drukte en kabaal? Houdt u van veel comfort en luxe? Boek dan een verblijf in hotel Van der Valk Middelburg! Ons hotel is nog geen 20 kilometer verwijderd van Domburg. Een vakantiehuis in Domburg kan niet tippen aan de gerieflijkheid van een Van der Valk hotel!

 

Ons hotel i.p.v. vakantiehuis Domburg

Ons hotel te Middelburg is vlot bereikbaar via autosnelweg A58. Het hotel ligt aan de zuidoostelijke rand van de stad. Aan parkeerplaats geen gebrek: parkeer uw wagen gratis op de ruime parking naast ons hotel! Een vakantiewoning Domburg huren midden in de toeristische drukte is niet nodig: kies voor Van der Valk Middelburg!

Evenveel comfort als vakantiewoningen Domburg

Voor een gebrek aan comfort hoeft u in ons hotel niet te vrezen! Maak uw keuze uit onze 119 royale kamers en suites. In tegenstelling tot een verblijf in een vakantiehuis te Domburg, hoeft u zich in ons hotel niet om eten te bekommeren. Als u 's morgens opstaat, wacht er reeds een overvloedig ontbijtbuffet op u. Ook over de lunch en het diner hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze keukenbrigade verrast u 's middags met een live cooking lunchbuffet, waar uw uitverkoren gerechten à la minute bereid worden. U mag ook kiezen voor een à la carte lunch. Elk seizoen stelt onze chef de menukaart voor de lunch en het diner opnieuw samen met seizoensgebonden producten. Geniet 's avonds van een verrukkelijk diner! Laat u verwennen in ons restaurant in plaats van zelf uw maaltijden te bereiden in een vakantiehuis te Domburg!

Meer faciliteiten dan een vakantiehuis Domburg

Wat onze faciliteiten betreft, doen we zeker niet onder voor een vakantiehuis Domburg! U bent welkom in onze sfeervolle bar voor een smakelijke borrel of een goed glas wijn. Op ons zonnig terras kunt u bij mooi weer uw maaltijden gebruiken. Uw kinderen mogen zich uitleven in onze uitdagende speeltuin. Fitness- en golfvoorzieningen zijn er vlak in de buurt. Het is eveneens mogelijk om fietsen te huren in ons hotel. Waarom een vakantiehuis Domburg? Boek snel een kamer bij Van der Valk Middelburg!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.