Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstdiner 5-gangen

Op 1e en 2e Kerstdag serveren wij om 20.00 uur een 5-gangen kerstdiner.

KERSTMENU 2020


AMUSE

Creatie van de chef

VOORGERECHTEN
Tompouce
| king krab | limoen | verse mango | sushi maki van tonijn tataki | Unagi Kabayaki | zwart zeezout

Gerookte zalm | vijf verschillende bereidingen | naturel | rode biet | truffel | limoen-zeealg | char siu | krokant van brickdeeg | citroenmayonaise

Carpaccio |Black Angus rund | cêpesmayonaise | geroosterde amandel | Zeeuwse kaantjes | bieslook | rucola | comté kaas

Tataki van hert | kaneelsiroop | wildmousse | krokant van zwarte peper en pistache | geroosterde pistachecrème | gewelde bosbes

Petit four van pompoen-hummus | mascarpone | quinoa |bodem van zoute koekjes | courgette | pompoenhangop met gerookte paprika | crumble van macadamia | chioggia biet | 10 jaar oude Aceto Balsamico


SPOOM (alleen bij het vijf gangen diner)
Alcoholvrij | limoen | gin-tonic | granaatappel

SOEPEN
Pastinaak | zoethout | specerijen | crumble van aardappel en truffel | bieslook

Espresso van Pomodori tomaat | Iberico chorizo | pijnboompitten

HOOFDGERECHTEN
Grietfilet
| hete bliksem | vadouvan jus | groene groenten | schorsenerenchips

Tournedos | pulled beef | crème van gepofte knoflook | morille jus | rode bietenchips | truffelzout

Hertenbiefstuk | sukade van hert | trappistenzuurkool | stoofpeer | jus van pure cacao | Nero di cioccolato | roze peper

Filodeeg | spinazie | reblochon | ricotta | pijnboompitten | antiboise | Taggiasche olijven | zontomaatjes

DESSERT
Zoet | dessert van de chef

Hartig | kaasselectie van de chef

KINDERMENU

AMUSE

Creatie van de chef

Carpaccio | pesto | rucola | pijnboompitten | bieslook | Parmezaan
Ham en meloen | vruchtencoulis | hazelnoten


Tomatensoep | gehaktballetjes | bieslook

SPOOM
Spoom van aardbeien | mint

HOOFDGERECHTEN
Biefstuk | champignonsaus


Zalmfilet | remouladesaus


Snackmix


Saté | pindasaus | kroepoek


DESSERT
Dessert van de chef

Het kerstdiner is exclusief dranken.

Extra informatie
De kosten van het kerstdiner dient u na het plaatsen van de reservering aan ons te betalen. U ontvangt hiervoor een betaallink in uw bevestiging. De betaling dient uiterlijk binnen 24-uur na het plaatsen van de reservering door ons te zijn ontvangen.

Annuleringen
Tot 1 maand voor aanvang kunt u het definitieve aantal personen doorgeven. Hierna gelden de volgende percentages van de reserveringswaarde, aan annuleringskosten:

Meer dan 1 maand voor het gereserveerde tijdstip 0%
Meer dan 14 dagen voor bedoeld tijdstip 15%
Meer dan 7 dagen voor bedoeld tijdstip 35%
Meer dan 3 dagen voor bedoeld tijdstip 60%
Meer dan 24 uur voor bedoeld tijdstip 85%
24 uur of minder voor bedoeld tijdstip 100%

Onder annulering valt ook het verminderen van het aantal gasten binnen een bestaande reservering.

Annulering door Van der Valk
Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees of een concrete dreiging is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.

Extra gasten
Wanneer u extra gasten wenst toe te voegen aan uw reservering dan vernemen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Vol = Vol.

Prijzen
Volwassenen 60,50
Kinderen 4 - 12 jaar 22,50
Voor kinderen van 0 t/m 3 jaar is geen eten of drinken inbegrepen, het is wel mogelijk voor hen een kindermenu of kindergerecht bij te bestellen.