Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstdiner 4-gangen 2022

Op 1e en 2e Kerstdag serveren wij om 16.00 uur een 4-gangen kerstdiner.

KERSTMENU 2022

De dinerprijs is exclusief dranken.

Extra informatie
Het kerstdiner dient vooraf betaald te worden. U ontvangt hiervoor een betaallink in uw bevestiging. De betaling dient uiterlijk binnen 24-uur na het plaatsen van de reservering door ons te zijn ontvangen.

Annuleringen
Tot 1 maand voor aanvang kunt u het definitieve aantal personen doorgeven. Hierna gelden de volgende percentages van de reserveringswaarde, aan annuleringskosten:

Meer dan 1 maand voor het gereserveerde tijdstip 0%
Meer dan 14 dagen voor bedoeld tijdstip 15%
Meer dan 7 dagen voor bedoeld tijdstip 35%
Meer dan 3 dagen voor bedoeld tijdstip 60%
Meer dan 24 uur voor bedoeld tijdstip 85%
24 uur of minder voor bedoeld tijdstip 100%

Onder annulering valt ook het verminderen van het aantal gasten binnen een bestaande reservering.

Annulering door Van der Valk
Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees of een concrete dreiging is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.

Extra gasten
Wanneer u extra gasten wenst toe te voegen aan uw reservering dan vernemen wij dit graag zo spoedig mogelijk in verband met de maximale capaciteit van het restaurant.

Kerstmenu

AMUSE
Creatie van de chef


VOORGERECHTEN

Tompouce
King krab | limoen | verse mango | sushi maki van tonijn tataki | Unagi Kabayaki | zwart zeezout

Gerookte zalm
Vijf verschillende bereidingen | naturel | rode biet | truffel | limoen-zeealg | char siu | brickdeeg | citroenmayonaise

Carpaccio
Black Angus rund | cêpesmayonaise | geroosterde amandel | Zeeuwse kaantjes | bieslook | rucola |
Comté

Tataki van hert
Kaneelsiroop | gerookte eendenmousse | zwarte peper | pistache | bosbes

Petit four van pompoen-hummus
Mascarpone | quinoa | zoute koekjes | courgette | pompoenhangop | gerookte paprika | macadamia | chioggia biet | Aceto Balsamico


SOEPEN

Pastinaak
Zoethout | specerijen | aardappel | truffel | bieslook

Espresso van Pomodori tomaat
Iberico chorizo | pijnboompitten

HOOFDGERECHTEN

Tournedos
Pulled beef | crème van gepofte knoflook | morille jus | truffelzout

Hertenbiefstuk
Sukade van hert | trappistenzuurkool | stoofpeer | jus van pure cacao | Nero di cioccolato | roze peper| schorseneren

Roodbaars
Gamba | Ravioli gevuld met funghi | salsa verde | groene groenten | krokant van Sepia

Zeewolf
Coquille | Velderwten crème | gepofte paprika crème | kruidenkorst | Chiogga biet |patisson |schuim van Garnalenbisque | krokant van Prosciutto

Filodeeg
Spinazie | Reblochon | ricotta | pijnboompitten | antiboise | Taggiasche olijven | zontomaatjes


DESSERT

Zoet
Dessert van de chef

Hartig
Kaasselectie van de chef

Prijzen
Volwassenen 65,00
Kinderen 4 - 12 jaar 35,00
Voor kinderen van 0 t/m 3 jaar is geen diner inbegrepen. U kunt ter plaatse een kindergerecht bestellen.