- Hotel naam
- Hotel Middelburg
- Adres
- Paukenweg 3
- Postcode en plaats
- 4337WH Middelburg
- Locatie
- Open in Google Maps
Kerstdiner 5-gangen 2022
Op 1e en 2e Kerstdag serveren wij om om 20.00 uur een 5-gangen kerstdiner.
Extra informatie
Het kerstdiner dient vooraf betaald te worden. U ontvangt hiervoor een betaallink in uw bevestiging. De betaling dient uiterlijk binnen 24-uur na het plaatsen van de reservering door ons te zijn ontvangen.
Annuleringen
Tot 1 maand voor aanvang kunt u het definitieve aantal personen doorgeven. Hierna gelden de volgende percentages van de reserveringswaarde, aan annuleringskosten:
Meer dan 1 maand voor het gereserveerde tijdstip 0%
Meer dan 14 dagen voor bedoeld tijdstip 15%
Meer dan 7 dagen voor bedoeld tijdstip 35%
Meer dan 3 dagen voor bedoeld tijdstip 60%
Meer dan 24 uur voor bedoeld tijdstip 85%
24 uur of minder voor bedoeld tijdstip 100%
Onder annulering valt ook het verminderen van het aantal gasten binnen een bestaande reservering.
Annulering door Van der Valk
Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees of een concrete dreiging is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.
Extra gasten
Wanneer u extra gasten wenst toe te voegen aan uw reservering dan vernemen wij dit graag zo spoedig mogelijk in verband met de maximale capaciteit van het restaurant.
Kerstmenu
AMUSE
Creatie van de chef
VOORGERECHTEN
Tompouce
King krab | limoen | verse mango | sushi maki van tonijn tataki | Unagi Kabayaki | zwart zeezout
Gerookte zalm
Vijf verschillende bereidingen | naturel | rode biet | truffel | limoen-zeealg | char siu | krokant van brickdeeg | citroenmayonaise
Carpaccio
Black Angus rund | cêpesmayonaise | geroosterde amandel | Zeeuwse kaantjes | bieslook | rucola |
Comté kaas
Tataki van hert
Kaneelsiroop | eendenmousse | zwarte peper | pistache | bosbes
Petit four van pompoen-hummus
Mascarpone | quinoa | bodem van zoute koekjes | courgette | pompoenhangop | gerookte paprika | macadamia | chioggia biet | Aceto Balsamico
SOEPEN
Pastinaak
Zoethout | specerijen | aardappel | truffel | bieslook
Espresso van Pomodori tomaat
Iberico chorizo | pijnboompitten
SCROPPINO
Scroppino | limoen | citroen | vodka
HOOFDGERECHTEN
Tournedos
Pulled beef | crème van gepofte knoflook | morille jus | truffelzout
Hertenbiefstuk
Sukade van hert | trappistenzuurkool | stoofpeer | jus van pure cacao | Nero di cioccolato | roze peper| schorseneren
Roodbaars
Gamba | Ravioli gevuld met funghi | salsa verde | groene groenten | krokant van Sepia
Zeewolf
Coquille | Velderwten crème | gepofte paprika crème | kruidenkorst | Chiogga biet |patisson |schuim van Garnalenbisque | krokant van Prosciutto
Filodeeg
Spinazie | Reblochon | ricotta | pijnboompitten | antiboise | Taggiasche olijven | zontomaatjes
DESSERT
Zoet
Dessert van de chef
Hartig
Kaasselectie van de chef
Prijzen
Volwassenen 75,00
Kinderen 4 - 12 jaar 40,00
Voor kinderen van 0 t/m 3 jaar is geen diner inbegrepen. U kunt ter plaatse een kindergerecht bestellen.