Direct naar de contentDirect naar de footer

Bar

Voor speciale gelegenheden als een verjaardag, jubileum of afsluiting van een vergadering is de Bar zeer geschikt. Ook voor een gezellige borrel staan wij voor u klaar.

In de sfeervol ingerichte hotelbar van Hotel Middelburg met gezellige zitjes en een open haard is het goed vertoeven met familie, vrienden of collega's.

U kunt hier dagelijks terecht vanaf 16:00 uur voor een kopje koffie, vers getapt biertje, een goed glas wijn of een heerlijke cocktail.
Ook een kaart met plate service gerechten en lekkere hapjes ontbreekt niet.

In de bar hangen twee flatscreens zodat u tijdens belangrijke voetbalwedstrijden en evenementen ook gedurende uw verblijf niets hoeft te missen.

LOBBY & TERRAS

Van der Valk Hotel Middelburg beschikt tevens over een erg sfeervolle lobby. Al bij binnenkomst nodigt deze ruimte uit om lekker een kopje koffie met gebak te nemen. Heerlijk genieten met de krant erbij!

Daarnaast is het bij mooi weer heerlijk op ons zonovergoten terras. Gelegen op het zuiden komt u heerlijk tot rust met een hapje en drankje. Of bij echt zomers weer genieten van Zeeuwse mosselen en een goed glas wijn.

EXCLUSIEF RESERVEREN

Uiteraard is het ook mogelijk om onze bar exclusief te reserveren voor een borrel, jubileum of feest.
Voor informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze sales afdeling.
Dit kan per e-mail: sales@middelburg.valk.nlof telefonisch 0118 - 44 25 15.