Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstbuffet 24 december

Vanwege de enorme hoeveelheid aanvragen is ons Kerstbuffet op 24 december al volgeboekt.

Het Kerstbuffet op 24 december is vol. Het is wel mogelijk om uw verzoek op een wachtlijst te plaatsen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze receptie: 0118 - 44 25 25 of een e-mail sturen: middelburg@valk.nl

Bij het kerstbuffet staan onze koks voor u klaar in de open keuken. À la minute bereiden zij uw vis- of vleesgerechten van de bakplaat of uit de wok.

De gerechten van het buffet zijn vanaf half november bij ons bekend.

Er worden onbeperkt drankjes uit het binnenlands drankenassortiment geserveerd. Dit assortiment omvat huiswinen, Amstel bier van het vat, frisdranken, vruchtensappen, port, sherry, vermouth, Hollandse likeuren, jenevers, koffie en thee.

Extra informatie
De kosten van het Live cooking buffet dient u na het plaatsen van de reservering aan ons te betalen. U ontvangt hiervoor een betaallink in uw bevestiging. De betaling dient uiterlijk 7 dagen na het plaatsen van de reservering door ons te zijn ontvangen.

Annuleringen
Voor annulering of wijziging van de reservering gelden de volgende percentages van de reserveringswaarde die bij annulering of wijziging door de gast betaald moeten worden:

Meer dan 1 maand voor het gereserveerde tijdstip 0%
Meer dan 14 dagen voor bedoeld tijdstip 15%
Meer dan 7 dagen voor bedoeld tijdstip 35%
Meer dan 3 dagen voor bedoeld tijdstip 60%
Meer dan 24 uur voor bedoeld tijdstip 85%
24 uur of minder voor bedoeld tijdstip 100%

Onder annulering valt ook het verminderen van het aantal gasten binnen een bestaande reservering.

Extra gasten
Wanneer u extra gasten wenst toe te voegen aan uw reservering dan vernemen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Het toevoegen van extra gasten is mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Prijzen
Volwassenen 55,50
Kinderen 4 - 12 jaar 22,50
Kinderen 0 - 3 jaar gratis