Direct naar de contentDirect naar de footer

Streekproducten

Van der Valk Hotel Middelburg heeft zich aangesloten bij "Lekker Regionaal Product". Een initiatief ter promotie van regionale producten. Eerlijk, puur, met zorg geproduceerd en bereid. Wij dragen de (Zeeuwse) natuur een warm hart toe. Daarom zijn wij sponsor van Stichting Het Zeeuwse Landschap. Bij afname van een Steekproductenmenu ontvangt u een gratis cadeaudonateurschap voor één jaar.

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Zalm

    13,75

    gemarineerd | gin-tonic | piccalilly

  • Rookvlees

    10,50

    rund | Zeeuws | prei | Zeeuwse schapenkaas

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Lente-ui

    6,50

    crouton

  • Kreeftenbisque

    8,25

    Hollandse garnaal | room

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Lamsrack

    23,75

    aardappel | snijbiet | ras el hanout

  • Roodbaars

    27,50

    peultjes | sojaboon | Hollandse garnaal | limoenboter

Nagerechten

Nagerechten

De heerlijkste desserts
  • Kaasplank

    10,50

    Zeeuws | vijg | gember- notenbrood

  • Appeltaart 2.0

    7,00

    Zeeuwse appel | crumble | mascarpone | kaneel | groene appel-ijs

3-gangen Streekproductenmenu (voor-, hoofd- en nagerecht) 34,50
4-gangen Streekproductenmenu (voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht) 39,50

Wij dragen de (Zeeuwse) natuur een warm hart toe. Daarom zijn wij sponsor van Stichting Het Zeeuwse Landschap. Bij afname van een Steekproductenmenu ontvangt u een gratis cadeaudonateurschap voor één jaar.