Direct naar de contentDirect naar de footer

Streekproducten

Van der Valk Hotel Middelburg heeft zich aangesloten bij "Lekker Regionaal Product". Een initiatief ter promotie van regionale producten. Eerlijk, puur, met zorg geproduceerd en bereid. Wij dragen de (Zeeuwse) natuur een warm hart toe. Daarom zijn wij sponsor van Stichting Het Zeeuwse Landschap. Bij afname van een Steekproductenmenu ontvangt u een gratis cadeaudonateurschap voor één jaar.

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Vitello tonato

    kalfsmuis l tonijnmayonaise | rucola | pijnboompit | appelkappers

  • Oesters

    half dozijn | creuse | limoen

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Heldere wildboullion

    bieslook | krieltjes | walnotencrumble

  • vissoep

    schaal- en schelpdieren

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Hertenbiefstuk

    zuurkoolstampot | cantharel | stoofpeer | rode portsaus

  • Tongschar

    gebakken | spekjes | aardappel | kappertjessaus

Nagerechten

Nagerechten

De heerlijkste desserts
  • Kaasplank

    Zeeuws | vijg | gember- notenbrood

  • Brownie

    babbelaarijs | gezouten karamelsaus | slagroom

3-gangen Streekproductenmenu (voor-, hoofd- en nagerecht) 34,50
4-gangen Streekproductenmenu (voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht) 39,50

Wij dragen de (Zeeuwse) natuur een warm hart toe. Daarom zijn wij sponsor van Stichting Het Zeeuwse Landschap. Bij afname van een Steekproductenmenu ontvangt u een gratis cadeaudonateurschap voor één jaar.