Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Hertencarpaccio

    16,00

    Cantharellen | truffelkaas | cepescreme | rucola | granaatappelpitten | krokant van mozzarella en paprikapoeder

  • Pastrami

    17,00

    Edelhert | wildzwijn | créme van rode biet | schuim van knolselderij | kriel in de schil | aubergine

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Wildzwijn & sukade

    29,50

    Wildzwijnfilet | hertensukade | zuurkoolstampot | rode kool | stoofpeer | pastinaakchips |

    jus met pure chocolade | Pedro Ximenz

  • Hazenpeper

    26,50

    Polenta pont neuf | zuurkoolstampot | stoofpeer | knolselderijcrème | haricots verts | Zeeuws spek

Nagerechten

Nagerechten

  • Trifle

    12,50

    Cheesecake | stoofpeer | speculaas | witte chocolademousse | kaneel | coulis van rood fruit