Direct naar de contentDirect naar de footer

Winterkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Geitenkaas

    12,50

    Geitenkaas met stoofperen, knapperige spekjes, rucola en balsamico dressing

  • Gepofte aubergine

    11,50

    Hartige kwark met pijnboom- en granaatappel pitten en komijn

  • Erwtensoep

    7,00

    Huisgemaakte erwtensoep met rookworst, roggenbrood en Zeeuws spek

  • Witlof-truffel soep

    7,50

    Vers gemaakte truffel-witlof soep met knolselderij en Hollandse garnalen

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Procureur

    22,00

    Procureur van het Iberico varken, op een bedje van zuurkool met mosterd jus

  • Runderhachee

    20,50

    Klassieke runderhachee met aardappelpuree en rodekool

  • Ossobucco

    23,50

    Een Italiaans vleesgerecht met gremolata en risotto salade