Direct naar de contentDirect naar de footer
Terug naar overzicht met vacatures

Junior Restaurant- & Banqueting manager

Hotel
Hotel Middelburg
Afdeling
Alleskunner
Werkverband
Fulltime

Wij zoeken een Junior Restaurant- & Banqueting manager

Van der Valk Hotel Middelburg is een 4 sterren plus hotel en onderdeel van Van der Valk Exclusief. Beschikt over 119 hotelkamers en suites, een ruim à la carte restaurant, en een sfeervol ingerichte hotelbar.
Daarnaast zal Van der Valk Hotel Middelburg over 10 multifunctionele (vergader)zalen gaan beschikken, waar naast vergaderingen en congressen o.a. ook diners, buffetten en bruiloften gehouden kunnen worden.

Junior Restaurant Manager

Gemiddeld 38 uur per weekAls Junior Restaurant- & Banqueting manager ben jij samen met jouw collega managers verantwoordelijk voor alle restaurant en banqueting activiteiten. Je werkt in verschillende diensten tussen 07.00 uur en sluit. Sluit is over het algemeen tussen 00.00 - 01.00 uur.

Als junior manager krijg jij bij ons de unieke mogelijkheid om ervaring op te doen binnen ons management team. Je staat onder toezicht van jouw collega managers. Zij gaan jou coachen zodat jij misschien wel binnen een jaar een volwaardig Restaurant- & Banqueting Manager kan worden.

Restaurant
In het restaurant ben jij verantwoordelijk voor de gasttevredenheid. Dit doe je door de medewerkers bediening te motiveren en te stimuleren in hun gastvrijheid richting onze gasten. Je bent een echte people manager.

Het restaurant wordt de gehele dag door gebruikt. Van het ontbijtbuffet in de ochtend, tot de lunch tijdens de middag en het diner in de avonduren. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat alle gasten correct worden geholpen.

Bar & Lobby
Overdag is onze lobby geopend voor een kop koffie of een snelle lunch en vanaf 16.00 uur is onze hotelbar geopend waar onze gasten terecht kunnen voor een aperitief met bittergarnituur. Onze hotelbar wordt ook gebruikt voor events tot maximaal 150 personen. Daar draai jij je hand niet voor om.

Banqueting
Met onze 11 vergaderzalen, waarvan de grootste >600 m2 is, zijn wij een begrip in de omgeving. Van boardmeeting tot personeelsfeest, onze zalen zijn multifunctioneel. Uit ervaring weten wij dat partijen waarbij een diner voor 750 personen moet worden verzorgd geen enkel probleem is. Van deze aantallen wordt jij niet zenuwachtig!

Eigenschappen
Je bent gewend om een groot team aan te sturen en van de voorbereiding van een groot personeelsfeest krijg jij geen stress. Je staat sterk in je schoenen en bent communicatief vaardig. Van der Valk Hotel Middelburg ontvangt veel internationale gasten, daarom is het noodzakelijk dat je naast Nederlands ook Engels spreekt. In Zeeland is het handig dat je een aardig woordje Duits spreekt.

Kennis & ervaring
Als junior Restaurant & Banqueting manager beschik je over een (bijna) afgeronde MHO/HHO opleiding, of gelijkwaardig. Je hebt inmiddels al wat ervaring opgedaan in een middelgroot hotel of groot restaurant. Bij voorkeur beschik je over een diploma sociale hygiëne.

Waarom wil je bij ons werken?
Je komt te werken in jong en enthousiast team. Een team dat een zo hoog mogelijke gasttevredenheidsscore wil behalen. Wij vinden een balans werk-privé erg belangrijk, daarom werk je soms overdag en soms 's avonds. Ook heb je regelmatig een weekend(dag) vrij en kun je in schoolvakanties en in de zomer vakantie opnemen, natuurlijk in overleg met jouw collega's.

Wij bieden een jaarcontract voor gemiddeld 38 uur per week. Na twee jaar behoort een vast contract zeker tot de mogelijkheden. Natuurlijk hebben wij veel secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis sporten, personeelsfeestjes, korting op een ziektekostenverzekering, etc.


Wij zoeken een enthousiaste collega. Arbeidsvoorwaarden, salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de heer M. Akerboom, bij voorkeur via e-mail: personeel@middelburg.valk.nl of per telefoon 0118-442525.

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons sollicitatieformulier.

(Werk)Ervaring

Startfunctie (weinig ervaring)

Arbeidsvoorwaarden

  • Fulltime
  • 38 - 38 uur

Solliciteren