Direct naar de contentDirect naar de footer
Terug naar overzicht met vacatures
Hotel Middelburg

Leerling Kok zelfstandig werkend kok BBL/ leerling kok BBL

 1. Middelburg
 2. Fulltime
 3. MBO
Leerling Kok zelfstandig werkend kok BBL/ leerling kok BBL

Introductie

Ben jij de persoon die onze werk-leer plaats komt invullen? Wij hebben leerplaatsen voor de volgende opleidingen; Leerling zelfstandig werkend kok (niveau 3/4 BBL) en Leerling kok (niveau 2 BBL).

 1. Beschrijving  Van der Valk Hotel Middelburg is een 4 sterren plus hotel en onderdeel van Van der Valk Exclusief. Naast 119 kamers en suites beschikt het hotel over een groot à la carte restaurant, live cooking restaurant en 10 multifunctionele zalen. Ons grote à la carte restaurant biedt plaats aan bijna 300 gasten en is regelmatig vol.

  Leerling Zelfstandig werkend kok (niveau 3/4 BBL) Leerling kok (niveau 2-4)

  Gemiddeld 32 uur per week


  Gek op eten, de geur van gerechten & koken? Talent voor originele hapjes? Als kok kun jij van je hobby je werk maken!! En leer jij beter door te dóén? Dan is de opleiding Kok BBL écht iets voor jou!

  Je volgt 1 dag per week onderwijs op school. Daarnaast werk je 4 dagen per week bij ons in de keuken. Wij betalen de opleiding voor je en jij verdient gelijk salaris!

  Wat ga je doen?
  Van der Valk Hotel Middelburg is een groot hotel met 119 kamers en waar er in de toekomst nog 60 bij komen. Daarnaast hebben we een groot restaurant met terras, hotelbar en verschillende zalen voor vergaderingen maar die ook gebruikt worden voor feestjes.
  Dit betekent dat er veel werk te verrichten is in onze keuken. Deze is dan ook groot en ingericht met moderne apparatuur. Jij gaat als leerling, onder begeleiding van onze chef-kok en sous-chefs, aan de slag met onze Bastard BBQ om de lekkerste burgers te bakken, met onze ovens voor mooi gestoomde groenten en natuurlijk ook gewoon met “ouderwetse” potten en pannen.
  Maar daar blijft het niet bij! Iedere dag wordt er in ons restaurant een ontbijtbuffet en lunchbuffet klaargezet, waar veel voorbereidend werk in de keuken wordt gedaan. Ook hier ga je ons bij helpen.

  En ondertussen leer je snijden, hakken, frituren, bakken, koken, mengen en roken! Alle verschillende technieken komen aan bod. Dit geldt ook voor kennis over ingrediënten, materialen, keukenvoorraad en de “regeltjes” die te maken hebben met veiligheid en hygiëne.

  Wat krijg jij?
  • Een gezellige en dynamische werkplek in een jong en enthousiast team
  • Elke 4 weken salaris!
  • Een betaalde opleiding
  • Heel veel ervaring door de grote verscheidenheid in werkzaamheden
  • Vele leuke extra’s zoals: korting op je sportabonnement (oplopend tot 50% bij Basic Fit), 2x per jaar een personeelsuitje en 1x per jaar een personeelsfeest en korting op je zorgverzekering.

  Welke eigenschappen zijn handig?
  Wij kunnen je alles leren, maar het is wel fijn als je het leuk vindt om in een team te werken en de ambitie hebt om altijd het beste voor onze gasten te willen. Houd er ook rekening mee dat je wisselende werktijden en -dagen hebt.

  Heb je nog vragen?
  Wanneer je vragen hebt over de functie of de opleiding bel dan met Robbert Wevers, HR manager. Zijn telefoonnummer is 0118-442525.

  Interesse?
  Dan zien wij jouw motivatie graag tegemoet! Dit kan via ons sollicitatieformulier.

  Heb jij interesse in deze functie?
  Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons sollicitatieformulier.

 2. Arbeidsvoorwaarden

  Fulltime
 3. (Werk)Ervaring

  Startfunctie (weinig ervaring)