Direct naar de contentDirect naar de footer
Terug naar overzicht met vacatures
Hotel Middelburg

Leidinggevende bediening

 1. Middelburg
 2. Fulltime & Parttime
 3. MBO/HBO
Leidinggevende bediening

Introductie

Bij Van der Valk Hotel Middelburg zijn wij opzoek naar een leidinggevende bediening. Benieuwd wat deze functie inhoudt? Lees snel verder!

 1. Beschrijving

  Are you ready to shine?
  Welkom bij dé horecafamilie van Nederland! Gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en en vooral plezier hebben in je werk. Het is Jouw doel om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. Jij weet als geen ander hoe je je medewerkers kan motiveren en stimuleren

  Jouw nieuwe uitdaging
  Als echte peoplemanager stuur je het bedienend team aan zowel in de bar, restaurant, terras en op onze zalenafdeling. Jouw voornaamste uitdaging is om zo efficiënt mogelijk alle dagelijkse processen te laten verlopen en bij te sturen waar nodig. Uiteraard is daarbij het voornaamste doel om onze gasten met een glimlach te laten vertrekken. Je taken bestaan onder andere uit het maken van dagplanningen, opleiden, motiveren en aansturen bedienend team, het helpen van gasten en het voorbereiden van de zalen op de banqueting.

  Jouw nieuwe werkplek
  Van der Valk Hotel Middelburg is onderdeel van Valk Exclusief. Het hotel beschikt over 164 royale kamers en (thema)suites, 10 multifunctionele zalen, een groot à la carte restaurant, terras, diverse hotelbars en een spik splinter nieuwe wellness, fitness en zwembad! Door onze continue ontwikkelingen en het openstaan voor ideeën van onze collega's kunnen wij jou een toffe en unieke werkplek bieden!

  Wij serveren:

  + 25 Vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband)

  + Zelf voor maar € 65,00 overnachten bij alle Valk Exclusief hotels.

  + Je hoeft niet elk weekend werken.

  + Een lekker salaris, afhankelijk van je ervaring en leeftijd.

  + Elke dag werk, dus ook wanneer het regent.

  + De mogelijkheid om veel te leren en jouw huidige kennis met ons te delen.

  + Vakantie in de zomerperiode? Kan geregeld worden!

  + Vele leuke extra’s zoals kortingen via ValkWork, 2x per jaar een personeelsuitje en 1x per jaar een personeelsfeest.


  Come join the family!
  Wij horen graag van je, stuur je ons gelijk je cv op? Je kan er vanuit gaan binnen twee werkdagen een reactie van ons te ontvangen.

  Nog nèt niet helemaal overtuigd? Neem dan contact met ons op zodat we je meer informatie kunnen geven over deze functie en samen kunnen kijken of dit wat voor jou is.  Heb jij interesse in deze functie?
  Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt je sollicitatie t.a.v. Personeelszaken mailen [klik hier om je CV te versturen] of reageer via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Dhr. Robbert Wevers (HR Manager ) op nummer 0118-442525.

 2. Opleidingsniveau

  MBO/HBO
 3. Arbeidsvoorwaarden

  Fulltime & Parttime