Direct naar de contentDirect naar de footer
Terug naar overzicht met vacatures

Medewerker Receptie m/v

Hotel
Hotel Middelburg
Afdeling
Receptie
Werkverband
Fulltime

Ter uitbreiding van ons front office team zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker receptie.

Van der Valk Hotel Middelburg is een 4 sterren plus hotel en onderdeel van Van der Valk Exclusief. Naast 119 kamers en suites beschikt het hotel over een groot à la carte restaurant, live cooking restaurant en 10 multifunctionele zalen. Ons grote à la carte restaurant biedt plaats aan bijna 300 gasten en is regelmatig vol.

Ter versterking van ons team Receptie bestaande uit 8 personen zijn wij op zoek naar representatieve en gedreven kandidaten voor de functie


Medewerker Receptie m/v

gemiddeld 32 tot 38 uur per week


Functie

Iedere dag zorg je er weer voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Dit doen je samen met jouw collega's van 's morgens 07.00 uur tot 's avonds 23.00 uur, 7 dagen per week. Jouw werkweek bestaat uit 4/5 dagen.

Het contact met de gast begint aan de telefoon, aan de receptiebalie of via e-mail. Hier wordt het eerste contact gelegd en vaak betreft dit een vraag of het maken van een reservering. Tijdens het verblijf van de gast check je deze in, zorg je er voor dat alle vragen worden beantwoord en voor vertrek check je de gast uit. Voor de reservering en het in- en uit-checken maak je gebruik van ons PMS.

Naast het maken van reserveringen voor hotelkamers maak je o.a. ook tafelreserveringen, verricht je betalingen, beantwoord je vragen over het hotel of de omgeving en heb je nauw contact met de afdeling banqueting- & groupsales.


Profiel

Enkele jaren ervaring binnen de front office van een (middel)groot hotel en kennis van IDPMS/Hotelconcepts is een pré. Naast een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, moet je minimaal Duits en Engels kunnen spreken.


Wij bieden

Een jong dynamisch bedrijf met dito medewerkers, moderne keuken, goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform het arbeidsvoorwaarden reglement passend bij de functie en ervaring.

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons sollicitatieformulier.

Opleidingsniveau

  • MBO

(Werk)Ervaring

  • Startfunctie (weinig ervaring) / Midcareer (ervaren)

Arbeidsvoorwaarden

  • Werk Fulltime
  • Werktijden 38

Solliciteren