- Hotel Middelburg

Lounge bij de zalen

Presentatie voor grotere groepen

Dag(deel) vergaderen

Onze zalenaccommodatie beschikt over 11 zalen,waaronder een schitterende panorama zaal op de 4e etage. De capaciteit loopt uiteen van 10 tot 400 personen. De zalen variëren in grootte van 35 tot 600 m2. De 4 luxe boardrooms en 7 flexibelezalen maken Van der Valk Hotel Middelburg tot een geschikte locatie voor ieder evenement.

In onze ruime lounge verzorgen wij de gehele dag heerlijke versnaperingen, smaakvolle koffie variaties, gezonde sappen en smoothies en een diversiteit aan frisdranken.

Neem plaats in een van de fauteuils tijdens een coffeebreak met een heerlijke zoete lekkernij in de ochtend, een gezonde smoothie en handfruit vroeg in de middag of voor de lekkere trek een hartige snack aan het einde van de middag.

Geen aparte ruimte nodig, maar toch een kort overleg. Maar dan gebruik van onze BusinessLounge. Voor een vast bedrag per uur kunt u onbeperkt genieten van alle lekkernijen in onze break-out.

De dag afsluiten met een informele borrel, heerlijk diner of uitgebreid buffet. 

Van der Valk Hotel Middelburg is gecertificeerd met een gouden GreenKey. GreenKey is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een hotel heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Bekijk wat wij doen om het milieu te ontlasten.

 

Wij maken gebruik van cookies.