Golfen direct naast het hotel

Golfen direct naast het hotel - Hotel Middelburg

Zeilen op de Oosterschelde

Na een intensieve dag heerlijk ontspannen

Meerdaags

Ook voor een meerdaagse training of congres bent u in Van der Valk Hotel Middelburg aan het juiste adres.

Combineer een vergadering met een sportieve of culturele activiteit in de omgeving van het hotel. Zeeland is uitermate divers. Van uitgestrekte brede stranden, tot bossen en van pittoreske plaatsen zoals Veere tot steden met rijke historie zoals Middelburg. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Graag stellen wij een programma op maat samen, waarbij wij alles voor u verzorgen. Van vervoer tot begeleiding en van catering tot activiteit. Een van onze partners hierin is Groepsarrangementen Zeeland. Zij hebben kant-en-klare arrangementen samengesteld om al het moois van Zeeland te ontdekken. 

Van der Valk Hotel Middelburg is gecertificeerd met een gouden GreenKey. GreenKey is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een hotel heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Bekijk wat wij doen om het milieu te ontlasten.

Wij maken graag een offerte aan de hand van uw wensen. Neemt u contact met ons op via +31 (0)118 442515 of sales@middelburg.valk.nl.

Brochure
Download hier onze brochure "Zalen 2017".

 

 

Wij maken gebruik van cookies.