Direct naar de contentDirect naar de footer
Kom culinair genieten
Kom culinair genieten

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! Dat is het motto van Van der Valk Hotel Middelburg. Wij heten u van harte welkom in ons restaurant om te genieten van ontbijt, lunch of diner. Ook in onze hotelbar kunt u weer terecht voor heerlijke drinks & bites. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurants. Namens ons gehele team: eet u smakelijk!

Menukaarten

Menukaarten

Culinair genieten in ons restaurant. Bekijk onze à la carte menukaart met trendy gerechten en klassiekers.

Bekijk onze menukaarten
De Babbelaar

De Babbelaar

Wilt u even ontspannen na een drukke dag, of wilt u een bespreking houden in een informele omgeving? De Babbelaar is een sfeervol ingerichte hotelbar met gezellige zitjes en uitzicht op het terras. Hier is het goed vertoeven met familie, vrienden of collega's.

Meer informatie
Gevogelte van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
2553 beoordelingen
Was allemaal prima in orde.
Hotel Middelburg Ludie Hammer 

Keurige ontvangst werd naar je tafeltje gebracht. Prima sfeer en een ruime keuze wat het lunchbuffet betreft. Daarbij opgemerkt dat de gerookte zalm van uitstekende kwaliteit was, geen grijs/bruine randjes, en heerlijk van smaak. Alles werd keurig opgehaald als je klaar was met een gerecht en vriendelijke bediening ook belangrijk.