Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! Dat is het motto van Van der Valk Hotel Middelburg. Wij heten u van harte welkom in ons restaurant om te genieten van ontbijt, lunch of diner. Ook in onze hotelbar kunt u weer terecht voor heerlijke drinks & bites. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurants. Namens ons gehele team: eet u smakelijk!

Menukaarten

Menukaarten

Culinair genieten in ons restaurant. Bekijk onze à la carte menukaart met trendy gerechten en klassiekers.

Bekijk onze menukaarten
De Babbelaar

De Babbelaar

Wilt u even ontspannen na een drukke dag, of wilt u een bespreking houden in een informele omgeving? De Babbelaar is een sfeervol ingerichte hotelbar met gezellige zitjes en uitzicht op het terras. Hier is het goed vertoeven met familie, vrienden of collega's.

Meer informatie
Gevogelte van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
2599 beoordelingen
Alle beoordelingen
lekker gegeten in ontspannen sfeer.
Hotel Middelburg Nadine M. 

Er liep wat mis met de gerechten in de keuken,maar alles kwam goed ,het eten was lekker en we kregen een gratis drankje ter compensatie!Heel professioneel aangepakt door personeel,niet "verbloemd".