Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerkaart

Een smakelijke maaltijd is een pré in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank

    9,50

    Ambachtelijk meergranen | kruidenboter | aïoli | pesto | olijfolie

  • Rockshrimps

    14,00

    Gesneden gamba’s | panko-tempura | Srirachamayonaise | sesam | lente-ui

  • 5 soorten gerookte zalm

    14,50

    Naturen | rode biet, sinasappel & gin | limoen & zeealg | truffel | charsiu & chilisesam | Brickdeeg | cressen

  • Carpaccio

    14,00

    Rucola | rund | truffelmayonaise | Parmezaan | pijnboompitten | bieslook

  • Buikspek

    13,50

    Hoisin buikspek | watermeloen | rode wodka en framboos | Wasabi spongecake | vanillemayonaise | gebrande minimais | Zorri

  • Panna cotta van zachte geitenkaas *

    13,50

    Basilicummayonaise | gepofte bonte tomaten | tomatenwonton | gepekelde eierdooier | Zorri | macadamia

    * Vegetarisch
  • Thaise tomatensoep

    8,50

    Pulled chicken | rode curry | kokosmelk

  • Knolserderijsoep

    8,50

    Aardappelcroutons | truffelolie | bieslook

Salades

Salades

  • Caesar kip

    18,00

    Romeinse sla | ansjovis | ei | bacon | Parmezaan | cherrytomaten | croutons

    klein 14,00
  • Caesar 3 soorten gerookte zalm

    19,00

    Romeinse sla | limoen & zeealg | charsiu & chilisesam | truffel | ansjovis | ei | bacon |
    Parmezaan | cherrytomaten | croutons

    klein 14,50
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroente.
  • Tournedos

    34,00

    Graangevoerd | paddenstoelen | knolselderijcrème | jus van de Chef | cassave

  • Dorade & Aonori

    24,50

    Teriyaki-jus | Aonoririsotto | rode peper | cassavechips | limoen

  • Angus biefstuk & kalfswang

    27,50

    Knolselderijcrème | groene groenten | rode wijnjus | zolderspek

  • Schnitzel & Truffel

    22,50

    Klassiek gepaneerd varkensvlees | rucola | truffelmayonaise | pijnboompitten |
    Parmezaan | bieslook | citroen

  • Kabeljauw & Zolderspek

    26,00

    Crème van jonge velderwten | gewokte snijbiet | jus van knolselderij

  • Sliptong 2 of 3 stuks

    24,50

    Aardappelmousseline | remouladesaus | citroen

    21,50
  • Saccotini Arabiata *

    20,50

    Pastazakjes gevuld met mozzarella en Pomodori | ‘spicy’ mascarpone | specerijen | Parmezaan | rucola

    * Vegetarisch
  • Pompoen en vegan brie *

    20,50

    Geroosterde pompoen | knolselderijcrème | dadels | vegan hangop met Harissa |
    gerookte amandelen | maple syrup

    * Vegetarisch
  • Huiskamergerecht

    21,50

    Een dagelijks wisselend gerecht | met aandacht en liefde bereid door onze koks

Desserts

Desserts

De heerlijkste desserts
  • Dame Blanche

    9,50

    Vanilleroomijs | witte chocolade | pure chocoladesaus

  • Aardbeien Romanoff

    10,50

    Mascarpone Meringue | aardbeien | pistache | Atsina Cress

  • Sorbet

    9,50

    Drie soorten sorbetijs | vruchtencoulis | vers fruit | slagroom

  • Cheesecake

    10,00

    Duindoornsherbet | frambozengel | rood fruit

  • Kaasplank

    15,50

    Vier soorten binnen- en buitenlandse kaassoorten | gedroogde vijgen | Kletzenbrood | pecan | Zeeuwse appelstroop

  • Crème Brûlée & Sereh

    10,00

    Yoghurt-roomijs | rood fruit

  • Koffie speciaal

    12,50

    Koffie of thee | drie likeurtjes: Licor 43 | Limoncello | Tia Maria

Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers