Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerkaart

Een smakelijke maaltijd is een pré in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Broodplank

    9,50

    Ambachtelijk bruin brood | kruidenboter | tomatentapenade | aioli | chilimascarpone

  • Carpaccio

    15,50

    Rundvlees | rucola | Parmezaan | pijnboompitten | bieslook | truffelmayonaise

  • Steak tartaar

    17,50

    Ossenhaas | gepekelde eierdooier | augurk | sjalotjes | olijfolie | crouton | bieslook

  • Japanse eendenborst tataki & noodles

    15,50

    Rijstnoodles | lente-ui | rode peper | sesam | miso | geroosterd sesamzaad | mango

  • Tortilla

    15,50

    Drie mini maïs taco’s: Asian chicken | chili gamba | hummus en biet | guacamole | salsa verde

  • Tonijn tataki

    17,50

    Mango salade | mango-ponzumayonaise | nori wasabi cracker | geroosterd sesamzaad | rode peper | wakame

  • Makreel & Hollandse garnalen

    18,50

    Makreelmousse | cocktailschuim | citroengrascrème | radijs | krokantje van nori | gedroogde pancetta

  • Rockshrimps

    16,50

    Gesneden scampi | panko tempura | geroosterde paprika Jalapeño | Sriracha mayonaise | lente-ui | wakame | sesam

  • Zalm & avocado

    17,50

    Zalmtartaar | zoetzure komkommer | radijs | basilicumolie | chioggia biet | wasabicrème

  • Bloemkool & tempura

    15,00

    Gesneden bloemkool | kerrie-kokos | panko tempura | vegan Sriracha mayonaise | lente-ui | sesam

  • Knolselderij carpaccio

    14,50

    Chioggia biet | vegan truffelmayonaise | pecannoten | tuille van zeewier

  • Burrata

    15,50

    Gepofte cherrytomaten | pommodori tomaten | basilicum | Aceto Balsamico | pesto

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

  • Coquilles & langoustine

    17,50

    Jonge velderwtcrème | asperge-bechamel | gedroogde pancetta | basilicumolie

  • Gamba's

    17,50

    Twee stuks | gerookte paprika saus | paprika puree | rode peper | bloemkoolmousseline | limoen | garnalenbisque

  • Buikspek & eend

    15,00

    BBQ geroosterd | eendenloempia | mangochutney | korean spicy red miso | gepofte knoflook

Soepen

Soepen

  • Tomatensoep

    9,50

    Tomaten | kokosroom | bieslook

  • Bloemkoolsoep

    9,50

    Venkelolie | gerookte zalmsnippers | bieslook

  • Franse uiensoep

    9,50

    Kaascroutons | bieslook

Salades

Salades

  • Salade geitenkaas klein/groot *

    20,00

    Mesclun | rucola | walnoten | appel | cherrytomaten | lente-ui | Ahorndressing | noten-vijgenbrood | honing

    * Vegetarisch
    16,50
  • Ceaser salade klein/groot

    20,00

    Romeinse sla | dressing | ei | bacon | Parmezaan | cherrytomaten | croutons

    Keuze uit: gegrilde kip | gerookte zalm

    16,50
  • Beef Tataki klein/groot

    20,00

    Rijstnoodles | groene asperge | rode peper | geroosterd sesamzaad | lente-ui | gepofte knoflook

    16,50
Hoofdgerechten van de Bastard Grill

Hoofdgerechten van de Bastard Grill

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroente.
  • Valk Burger

    23,50

    100 % Angus beef | Brioche bun | Old Amsterdam | relish van Amsterdamse uien | romeinse sla | tomaat | augurk | rode ui | friet

  • Saté ayam

    22,00

    Kippendij | atjar | kroepoek | Seroendeng | friet | pindasaus | gebakken uitjes

  • Bavette ±220 gram

    29,50

    Chimichurri | paddenstoelenmix | voorjaarsgroenten

  • Black Angus entrecote ±300 gram

    36,50

    Voorjaarsgroenten | paddenstoelenmix | zoete aardappelpuree | bearnaisesaus

  • Iberico rack

    26,50

    Varkensvlees | mango-tomaat salsa | glaze van citroengras en rode peper | polenta pont neuf

Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees

  • Chateaubriand per 2 personen

    75,00

    Dit gerecht heeft een langere bereidingstijd

    Graan gevoerd | voorjaarsgroenten | zoete aardappelpuree | gemarineerde maïs | truffeljus | saus naar keuze | aardappelgratin

  • Tournedos

    36,50

    Voorjaarsgroenten | pastinaakcrème | jus van de chef | truffelaardappelchips | paddenstoelenmix |

    gemarineerde maïs

    Supplement: gebakken reuzengamba €5,50

  • Angus biefstuk

    28,50

    Voorjaarsgroenten | bloemkoolcrème | rode portjus | pastinaakchips | gemarineerde maïs

  • Lams duo

    32,50

    Lamsrack | lamsfilet | gekarameliseerde witlof | honing-sereh jus | truffelaardappelpuree | beukenzwam

  • Schnitzel

    23,50

    Klassiek gepaneerd varkensvlees | Parmezaan | pijnboompitten | truffelmayonaise | citroen | tomaat

  • Kalfswang

    27,50

    Gestoofd | geroosterde biet | Aceto Balsamico | polenta pont neuf | beukenzwam | truffelaardappelchips

  • Maïskip suprême

    26,50

    Gekarameliseerde witlof | aardappel-waterkerspuree | spinazie | romanesco | gemarineerde maïs

  • Valk huiskamer gerecht

    22,50

    Dagelijks wisselend gerecht met aandacht en liefde bereid door onze koks

Hoofdgerechten Vis

Hoofdgerechten Vis

  • Tarbot

    39,50

    Heel op de graat gebakken | voorjaarsgroenten | bloemkoolmousseline | sereh-kappertjesroomsaus | gepofte radijs | zoete aardappelchips

  • Middeltong

    29,50

    Voorjaarsgroenten | truffelaardappelchips | gemarineerde maïs | remouladesaus | citroen

    Supplement: bereidingswijze á la meunière € 2,50

  • Gamba

    29,00

    Vier stuks | gerookte paprika saus | geroosterde paprikapuree | rode peper | bloemkoolmousseline | limoen | garnalenbisque

  • Zalm

    26,50

    Voorjaarsgroenten | aardappel-waterkerspuree | schuim van bearnaise | gepofte radijs | truffelaardappelchips

  • Risotto & dorade

    25,50

    Bospaddenstoelen | Parmezaan | zeekraal | krokantje van basilicum

  • Gestoomde kabeljauw

    26,00

    Mirin marinade | pandanblad | courgette | chioggia biet | gepofte radijs | walnootolie

Pasta gerechten

Pasta gerechten

  • Pasta Bolognese

    21,50

    Rundergehakt | linguine | Parmezaan

  • Cannelloni *

    23,50

    Caprese | pestoroomsaus | Parmezaan | tomaat

    * Vegetarisch
  • Pasta surf & turf

    26,50

    Scampi | ossenhaas | gewokte groenten | spaghetti | oestersaus | lente-ui | rode peper

Vegan hoofdgerechten

Vegan hoofdgerechten

  • Vegan bietenburger

    23,50

    Rode bieten bun | romeinse sla | tomaat | komkommer | vegan kaas | vegan truffelmayonaise | friet

  • Vegan gele curry

    20,50

    Geurige saffraanrijst | knapperige groenten | cashewnoten | kokosroom

  • Fregola & zoete aardappel

    22,50

    Bloemkoolmousseline | bimi | zoete aardappelchips | cassave

Desserts

Desserts

  • Moelleux au chocolat

    12,50

    Chocolade moelleux | strawberry-cheesecakeroomijs | frambozenkletskop | crumble

  • Crème brûlée

    13,00

    Sereh-kaneel | Zeeuwse babbelaarroomijs | frambozenkletskop | rood fruit

  • Cheesecake

    12,50

    Aardbeiengel | cookie dough roomijs | crumble van Bastogne

  • Mango pannacotta

    12,50

    Bramen cremeux | gezoutenkaramel roomijs | rood fruit | mangogel

  • Tiramisu

    13,00

    Lange vingers | mascarpone | bolus likeur | rood fruit

  • Dame Blanche

    11,00

    Drie bollen vanille-ijs | witte chocolade bol | seizoens fruit | pure chocoladesaus

  • Klassieke Dame Blanche

    9,50

    Twee bollen vanille-ijs | slagroom | seizoens fruit | pure chocoladesaus

  • Sorbet “Mortiere”

    11,50

    Drie soorten sorbetijs | vruchtencoulis | vers fruit | slagroom

  • Kaasplank

    16,50

    Vier soorten binnen- en buitenlandse kaassoorten | gedroogde vijgen | Kletzenbrood | pecannoten | Zeeuwse appelstroop

  • Koffie speciaal

    13,00

    Koffie of thee | drie likeurtjes: Licor 43 | Limoncello | Tia Maria | twee bonbons