- Hotel naam
- Hotel Middelburg
- Adres
- Paukenweg 3
- Postcode en plaats
- 4337WH Middelburg
- Locatie
- Open in Google Maps
Dinerkaart
Een smakelijke maaltijd is een pré in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!
Voorgerechten
Broodplank
9,50 Ambachtelijk bruin brood | kruidenboter | tomatentapenade | aioli | chilimascarpone
Carpaccio
15,50 Rundvlees | rucola | Parmezaan | pijnboompitten | bieslook | truffelmayonaise
Steak tartaar
17,50 Ossenhaas | gepekelde eierdooier | augurk | sjalotjes | olijfolie | crouton | bieslook
Japanse eendenborst tataki & noodles
15,50 Rijstnoodles | lente-ui | rode peper | sesam | miso | geroosterd sesamzaad | mango
Tortilla
15,50 Drie mini maïs taco’s: Asian chicken | chili gamba | hummus en biet | guacamole | salsa verde
Tonijn tataki
17,50 Mango salade | mango-ponzumayonaise | nori wasabi cracker | geroosterd sesamzaad | rode peper | wakame
Makreel & Hollandse garnalen
18,50 Makreelmousse | cocktailschuim | citroengrascrème | radijs | krokantje van nori | gedroogde pancetta
Rockshrimps
16,50 Gesneden scampi | panko tempura | geroosterde paprika Jalapeño | Sriracha mayonaise | lente-ui | wakame | sesam
Zalm & avocado
17,50 Zalmtartaar | zoetzure komkommer | radijs | basilicumolie | chioggia biet | wasabicrème
Bloemkool & tempura
15,00 Gesneden bloemkool | kerrie-kokos | panko tempura | vegan Sriracha mayonaise | lente-ui | sesam
Knolselderij carpaccio
14,50 Chioggia biet | vegan truffelmayonaise | pecannoten | tuille van zeewier
Burrata
15,50 Gepofte cherrytomaten | pommodori tomaten | basilicum | Aceto Balsamico | pesto
Warme voorgerechten
Coquilles & langoustine
17,50 Jonge velderwtcrème | asperge-bechamel | gedroogde pancetta | basilicumolie
Gamba's
17,50 Twee stuks | gerookte paprika saus | paprika puree | rode peper | bloemkoolmousseline | limoen | garnalenbisque
Buikspek & eend
15,00 BBQ geroosterd | eendenloempia | mangochutney | korean spicy red miso | gepofte knoflook
Soepen
Tomatensoep
9,50 Tomaten | kokosroom | bieslook
Bloemkoolsoep
9,50 Venkelolie | gerookte zalmsnippers | bieslook
Franse uiensoep
9,50 Kaascroutons | bieslook
Salades
Salade geitenkaas klein/groot *
20,00 Mesclun | rucola | walnoten | appel | cherrytomaten | lente-ui | Ahorndressing | noten-vijgenbrood | honing
* Vegetarisch16,50 16,50Ceaser salade klein/groot
20,00 Romeinse sla | dressing | ei | bacon | Parmezaan | cherrytomaten | croutons
Keuze uit: gegrilde kip | gerookte zalm
16,50 16,50Beef Tataki klein/groot
20,00 Rijstnoodles | groene asperge | rode peper | geroosterd sesamzaad | lente-ui | gepofte knoflook
16,50 16,50
Hoofdgerechten van de Bastard Grill
Valk Burger
23,50 100 % Angus beef | Brioche bun | Old Amsterdam | relish van Amsterdamse uien | romeinse sla | tomaat | augurk | rode ui | friet
Saté ayam
22,00 Kippendij | atjar | kroepoek | Seroendeng | friet | pindasaus | gebakken uitjes
Bavette ±220 gram
29,50 Chimichurri | paddenstoelenmix | voorjaarsgroenten
Black Angus entrecote ±300 gram
36,50 Voorjaarsgroenten | paddenstoelenmix | zoete aardappelpuree | bearnaisesaus
Iberico rack
26,50 Varkensvlees | mango-tomaat salsa | glaze van citroengras en rode peper | polenta pont neuf
Hoofdgerechten Vlees
Chateaubriand per 2 personen
75,00 Dit gerecht heeft een langere bereidingstijd
Graan gevoerd | voorjaarsgroenten | zoete aardappelpuree | gemarineerde maïs | truffeljus | saus naar keuze | aardappelgratin
Tournedos
36,50 Voorjaarsgroenten | pastinaakcrème | jus van de chef | truffelaardappelchips | paddenstoelenmix |
gemarineerde maïs
Supplement: gebakken reuzengamba €5,50
Angus biefstuk
28,50 Voorjaarsgroenten | bloemkoolcrème | rode portjus | pastinaakchips | gemarineerde maïs
Lams duo
32,50 Lamsrack | lamsfilet | gekarameliseerde witlof | honing-sereh jus | truffelaardappelpuree | beukenzwam
Schnitzel
23,50 Klassiek gepaneerd varkensvlees | Parmezaan | pijnboompitten | truffelmayonaise | citroen | tomaat
Kalfswang
27,50 Gestoofd | geroosterde biet | Aceto Balsamico | polenta pont neuf | beukenzwam | truffelaardappelchips
Maïskip suprême
26,50 Gekarameliseerde witlof | aardappel-waterkerspuree | spinazie | romanesco | gemarineerde maïs
Valk huiskamer gerecht
22,50 Dagelijks wisselend gerecht met aandacht en liefde bereid door onze koks
Hoofdgerechten Vis
Tarbot
39,50 Heel op de graat gebakken | voorjaarsgroenten | bloemkoolmousseline | sereh-kappertjesroomsaus | gepofte radijs | zoete aardappelchips
Middeltong
29,50 Voorjaarsgroenten | truffelaardappelchips | gemarineerde maïs | remouladesaus | citroen
Supplement: bereidingswijze á la meunière € 2,50
Gamba
29,00 Vier stuks | gerookte paprika saus | geroosterde paprikapuree | rode peper | bloemkoolmousseline | limoen | garnalenbisque
Zalm
26,50 Voorjaarsgroenten | aardappel-waterkerspuree | schuim van bearnaise | gepofte radijs | truffelaardappelchips
Risotto & dorade
25,50 Bospaddenstoelen | Parmezaan | zeekraal | krokantje van basilicum
Gestoomde kabeljauw
26,00 Mirin marinade | pandanblad | courgette | chioggia biet | gepofte radijs | walnootolie
Pasta gerechten
Pasta Bolognese
21,50 Rundergehakt | linguine | Parmezaan
Cannelloni *
23,50 Caprese | pestoroomsaus | Parmezaan | tomaat
* VegetarischPasta surf & turf
26,50 Scampi | ossenhaas | gewokte groenten | spaghetti | oestersaus | lente-ui | rode peper
Vegan hoofdgerechten
Vegan bietenburger
23,50 Rode bieten bun | romeinse sla | tomaat | komkommer | vegan kaas | vegan truffelmayonaise | friet
Vegan gele curry
20,50 Geurige saffraanrijst | knapperige groenten | cashewnoten | kokosroom
Fregola & zoete aardappel
22,50 Bloemkoolmousseline | bimi | zoete aardappelchips | cassave
Desserts
Moelleux au chocolat
12,50 Chocolade moelleux | strawberry-cheesecakeroomijs | frambozenkletskop | crumble
Crème brûlée
13,00 Sereh-kaneel | Zeeuwse babbelaarroomijs | frambozenkletskop | rood fruit
Cheesecake
12,50 Aardbeiengel | cookie dough roomijs | crumble van Bastogne
Mango pannacotta
12,50 Bramen cremeux | gezoutenkaramel roomijs | rood fruit | mangogel
Tiramisu
13,00 Lange vingers | mascarpone | bolus likeur | rood fruit
Dame Blanche
11,00 Drie bollen vanille-ijs | witte chocolade bol | seizoens fruit | pure chocoladesaus
Klassieke Dame Blanche
9,50 Twee bollen vanille-ijs | slagroom | seizoens fruit | pure chocoladesaus
Sorbet “Mortiere”
11,50 Drie soorten sorbetijs | vruchtencoulis | vers fruit | slagroom
Kaasplank
16,50 Vier soorten binnen- en buitenlandse kaassoorten | gedroogde vijgen | Kletzenbrood | pecannoten | Zeeuwse appelstroop
Koffie speciaal
13,00 Koffie of thee | drie likeurtjes: Licor 43 | Limoncello | Tia Maria | twee bonbons