Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerkaart

Een smakelijke maaltijd is een pré in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Broodplank

    9,50

    ambachtelijk bruin brood | kruidenboter | aioli | tomaten tapenade | chilimascarpone

  • Carpaccio

    15,00

    rundvlees | rucola | Parmesan | pijnboompitten | bieslook | truffelmayonaise

  • Beef Tataki

    15,00

    ponzu | edamame | wasabi-mayonaise | zwart sesamzaad | pompoen | gepofte knoflook | shiso purper

  • Rock Shrimps

    16,50

    gesneden gamba's | wakame | panko tempura | Sriracha-mayonaise | bosui | sesam

  • Zalm & Geitenkaasmousse

    16,50

    gerookte zalm | espuma van geitenkaas | groene asperge | zoetzure chioggia | pesto dressing | violetta

  • Tonijn Tartaar

    16,00

    wasabi shoyu | sesam | wakame | rode peper | lente-ui | gepofte knoflook | zwart zeezout

  • Garnalen Cocktail

    16,50

    Hollandse garnalen | cocktailsaus | romaine sla | frisée | radijs | avocado | krokant van Gruyère

  • Caprese

    15,00

    buffel mozzarella | Ganda ham | avocado | gepofte cherrytomaten | pesto dressing | tomaten-wonton | pijnboompitten | rucola

  • Vegan Bloemkool Tempura

    14,50

    gesneden bloemkool | wakame | panko tempura | vegan Sriracha-mayonaise | lente-ui | sesam

  • Vegan Chioggia Bieten Carpaccio

    13,50

    mint hangop | vegan basilicummayonaise | avocado | mini maïs | pompoen | gele biet | geroosterde pistache

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

  • Coquilles & Pata Negra

    17,50

    pompoencrème | truffelaadappelchips | schuim van garnalenbisque

  • Gegrilde Gamba's

    16,00

    twee stuks van The Bastard gril | aioli | velderwtencrème | rode peper | zoete aardappelcrème | limoen | garnalenbisque

Hoofdgerechten van de Bastard Grill

Hoofdgerechten van de Bastard Grill

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroente.
  • Saté Ayam

    21,50

    kippendij | atjar | kroepoek | seroendeng | friet | pindasaus | uitjes

  • Valk Burger

    22,50

    kalfsvlees | relish van Amsterdamse uien | little gem | tomaten | augurk | rode ui | R’dam oude kaas | friet

  • Runder Ribeye

    36,50

    ± 300 gram graan gevoerd | paddenstoelenmix | chilikruidenboter | groene groenten | gegrilde maïskolf | polenta pont neuf | knolselderijcrème

Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees

  • Chateaubriand per 2 personen

    70,00

    Dit gerecht heeft een langere bereidingstijd

    ± 450 gram graan gevoerd | groene groenten | zoete aardappelpuree | mini pattison | mini maïs | truffeljus | rodewijnsaus | gepofte tomaat

  • Tournedos

    36,50

    geroosterde groenten | knolselderijcrème | jus van de chef | cassave chips | oesterzwammen

  • Angus Biefstuk

    28,50

    lente groenten | bloemkoolcrème | Pedro-Ximenezjus | truffelaardappelchips | gepofte tomaat

  • Iberico Pluma

    27,50

    varken uit de Iberico streek | groene kruidenkorst | mini patisson | zoete aardappelpuree | mini maïs | gepofte tomaat | Romesco

  • Eendenbout

    26,00

    gekonfijt | geroosterde pompoen | lente groenten | jus met pure chocolade | paddenstoelenmix | truffelaardappelchips

  • Lams duo

    29,50

    lamsrack | lamsfilet | lente groenten | geroosterde pompoen | Jack Daniels glaze | zoete aardappelpuree | Rossini Erborinato-portsaus

  • Schnitzel

    22,50

    klassiek gepaneerd varkensvlees | truffelmayonaise | Parmezaan | rucola | cherrytomaat | bieslook | citroen

  • Valk Huiskamer gerecht

    22,50

    dagelijks wisselend gerecht met aandacht en liefde bereid door onze koks

Hoofdgerechten Vis

Hoofdgerechten Vis

  • Zalm

    27,50

    aan tafel gerookte zalm | lente groenten | bloemkoolcrème | bearnaise | citroen | gepofte tomaat

  • Heilbot

    26,00

    antiboise | velderwtencrème | limoen-beurre blanc | krokant van Serranoham

  • Middel Tong

    26,50

    polenta pont neuf | remouladesaus | gepofte tomaat | lente groenten | citroen

  • Kabeljauw

    25,50

    gestoomd | bananenblad | pandanblad | rode peper | sesam | Teriyaki Mirin saus | geroosterde groenten

  • Gamba's van The Bastard Grill

    29,00

    vier stuks | aioli | velderwtencrème | rode peper | zoete aardappelcrème | limoen | garnalenbisque

Pasta gerechten

Pasta gerechten

  • Pasta Bolognese

    21,00

    rundergehakt | linguine | Parmezaan | rucola

  • Pasta Vongole

    26,00

    kokkels | linguine | garnalenbisque

Hoofdgerechten vegetarisch

Hoofdgerechten vegetarisch

  • Ravioli *

    25,50

    bospaddestoelen | Viking blue 50+ kaassaus | ricotta | rucola | gepofte tomaat

    * Vegetarisch
  • Zoete Aardappel Gnocchi

    25,50

    romige Cepessaus | paddenstoelenmix | Parmezaan | pijnboompitten | rucola

  • Vegan burger

    23,50

    hamburger bun | vegan truffelmayonaise | little gem | tomaten | augurk | vegan kaas | friet

  • Vegan Rode Curry

    21,50

    rijst | gemixte groenten | cashewnoten | tofu | kokosroom

Desserts

Desserts

  • Moelleux au chocolat

    12,50

    chocolademoelleux | stroopwafelroomijs | frambozenkletskop | crumble

  • Crème brûlée

    12,50

    Limoncello | gezouten karamel roomijs | frambozenkletskop | rood fruit

  • Cheesecake

    11,50

    aardbeiengel | duindoorn sorbetijs | crumble van Bastogne

  • Mascarpone & Zeeuwse Bolusmousse

    11,00

    aardbeiengel | munt kletskop | crumble van Bastogne

  • Proeverij Chocolade

    12,00

    brownie | witte chocolademousse | pure chocolade sorbetijs

  • Dame blanche

    10,50

    drie bollen vanille-ijs | witte chocolade bol | warme chocoladesaus

  • Klassieke Dame Blanche

    8,50

    twee bollen vanille ijs | witte chocolade | warme chocoladesaus

  • Sorbet “Mortiere”

    11,00

    drie soorten sorbetijs | vers fruit | slagroom | aardbeiencoulis

  • Kaasplank

    16,00

    vier soorten kaas | notenbrood | gemarineerde vijgen | Zeeuwse appelstroop | pecannoten

  • Koffie speciaal

    13,00

    koffie of thee | drie likeurtjes: Licor 43 | Limoncello | Tia Maria | bonbons