Direct naar de contentDirect naar de footer

Elektrisch opladen

Valk Energy

Valk Exclusief Hotel Middelburg beschikt over 20 Valk Energy AC laadpunten, deze bevinden zich aan de overzijde van het hotel. De laadpalen zijn voorzien van een vaste laadkabel, het is niet mogelijk om een losse eigen kabel te gebruiken.

U dient zich aan te melden met uw laadpas, mocht uw laadpas niet werken dan kan het zijn dat deze nog niet door onze leverancier wordt geaccepteerd.

Tesla Supercharges

Daarnaast bieden wij 8 Tesla Super chargers aan, versie 3 (met een oplaadsnelheid van 250 kW). Dit is het eerste Tesla oplaadpunt in de regio Zeeland, plan uw route gemakkelijk hier.

Aan de Tesla superchargers kunt u ook laden indien u geen Tesla rijdt. Door de Tesla app te downloaden op uw smartphone, kunt u deze snelladers gemakkelijk voor elke elektrische auto gebruiken.

Let op: Niet alle typen Tesla auto's zijn geschikt voor ons laadstation. De huidige Tesla automodellen X en Model S worden nu standaard geleverd met een adapter. De oudere X- en S-modellen kunt u bij uw Tesla-dealer laten updaten zodat uw auto ook geschikt is voor deze nieuwe snellaadstations. De nieuwe snellaadstations zijn niet zichtbaar op de laadkaart als je een ouder model hebt.