Direct naar de contentDirect naar de footer

8 Tesla laders in gebruik!

Stop bij 's werelds snelste oplaadnetwerk en laad uw auto op terwijl u een hapje eet of drinkt in ons hotel! Uiteraard bent u ook welkom voor een kopje koffie en eventueel het gebruik van ons gratis WiFi netwerk.

Ons nieuwe parkeerterrein beschikt over 8 Tesla Super chargers versie 3 (met een laadsnelheid van 250 kW) welke vanaf heden in gebruik zijn.
Hiermee zijn wij het eerste Tesla laadpunt in de regio Zeeland dus start met het plannen van uw route, heel gemakkelijk via: https://www.tesla.com/nl_NL/trips.

Let op: Niet alle type Tesla auto's zijn geschikt voor ons oplaadpunt. De huidige Tesla auto modellen X en model S worden sinds kort standaard met een verloopstuk geleverd. De oudere modellen X en S kunt u laten updaten bij uw Tesla dealer, zodat ook uw auto geschikt is voor deze nieuwe snellaadstations. De nieuwe snellaadpalen zijn niet zichtbaar op de oplaadkaart wanneer u een ouder model heeft.

Daarnaast bieden wij in samenwerking met Allego ook 2 universele laadpalen aan, waarvan één snel lader waar maximaal 30 minuten geladen mag worden.