Direct naar de contentDirect naar de footer

Elektrisch opladen

Stop bij 's werelds snelste oplaadnetwerk en laad uw auto op terwijl u een hapje eet of drinkt in ons hotel. Uiteraard bent u ook welkom voor een kopje koffie en eventueel het gebruik van ons gratis WiFi netwerk.

Onze nieuwe parkeerplaats biedt 8 Tesla Super chargers, versie 3 (met een oplaadsnelheid van 250 kW). Dit is het eerste Tesla oplaadpunt in de regio Zeeland, plan uw route gemakkelijk hier.

Let op: Niet alle typen Tesla auto's zijn geschikt voor ons laadstation. De huidige Tesla automodellen X en Model S worden nu standaard geleverd met een adapter. De oudere X- en S-modellen kunt u bij uw Tesla-dealer laten updaten zodat uw auto ook geschikt is voor deze nieuwe snellaadstations. De nieuwe snellaadstations zijn niet zichtbaar op de laadkaart als je een ouder model hebt.

Daarnaast bieden wij in samenwerking met Allego ook 2 universele laadstations aan, waarvan één een snellader is die maximaal 30 minuten kan worden opgeladen. Deze vindt u op de parkeerplaats aan de kant van het hotel.