Direct naar de contentDirect naar de footer

KOM HEERLIJK ONTSPANNEN BIJ EEN HOTEL NABIJ ZOUTELANDE

Bent u op zoek naar een hotel nabij Zoutelande? Wilt u een bezoek brengen aan dit dorp? Gaan de kinderen met u mee? In Zoutelande kunt u een bezoek brengen aan waterspeeltuin De Meerpaal. Als u cultuur wilt snuiven dan kunt u o.a. een bezoek brengen aan Molen Zoutelande, Duintop Zoutelande en toeristendorp Zoutelande. Wilt u overnachten nabij Zoutelande? Kom dan naar Van der Valk Middelburg! Dit hotel bevindt zich op zo'n 11 km van Zoutelande. Het is dus slechts een autorit van een kwartier! Dit hotel nabij Zoutelande heeft maar liefst 119 royale kamers en suites waar u heerlijk kunt ontspannen. Alle kamers beschikken over een luxe badkamer. Daarnaast is er bij het Zoutelande hotel gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. U wordt dus in alle gemakken voorzien.

OVERNACHTEN IN EEN SFEERVOL HOTEL NABIJ ZOUTELANDE

Als u wilt overnachten in een sfeervol hotel nabij Zoutelande, biedt het Van der Valk Middelburg 110 luxe kamers en 9 themasuites. De 110 royale, luxe kamers zijn ruim en smaakvol ingericht. U kunt kiezen uit een standaard kamer, maar ook bijvoorbeeld een zeer ruime familiekamer. De themasuites bevinden zich op de vierde etage van het hotel nabij Zoutelande. Er zijn negen themasuites waar u uit kunt kiezen. U kunt hierbij denken aan de Bruidssuite, de Strandsuite, de Zeesuite, de Golfsuite en de Wellness suite. De Wellness suite is uitgerust met een tweepersoonsbed en een comfortabele zithoek. Bovendien is de badkamer voorzien van een infrarood sauna, een dubbele regendouche, een bubbelbad en een apart toilet. Alle suites hebben een mooi balkon, dat een prachtig uitzicht biedt over de stad Middelburg of over de golfbaan.

HEERLIJK DINEREN IN HET GASTVRIJE RESTAURANT

Wilt u 's avonds heerlijk dineren in het hotel nabij Zoutelande? Dan kunt u terecht in het á la carte restaurant dat zich in het hotel bevindt. U kunt hier live cooking ervaren of kiezen voor een van de heerlijke gerechten van de kaart. Ons gastvrije personeel helpt u graag met het uitkiezen van een heerlijk gerecht. Het restaurant werkt met streekgebonden, verse producten. Zo kunt u bijvoorbeeld de traditionele mosselen in het restaurant bestellen. Natuurlijk wordt dit geserveerd met frites of stokbrood. Hotels nabij Zoutelande (Zeeland) staan bekend om hun gastvrijheid. Ervaar nu de gastvrijheid in Van der Valk Middelburg. Reserveer een luxe kamer of suite via onze website.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod