Direct naar de contentDirect naar de footer

MAAK DE BESTE KEUS WANNEER U ZOEKT NAAR TROUWLOCATIES ZEELAND

Loopt u met uw hoofd in de wolken? Heeft hij u gevraagd en bent u van plan om met uw lief te trouwen? Dan breekt er voor u beiden een drukke tijd aan. Uiteraard kan er van alles worden uitbesteed aan een weddingsplanner, maar de belangrijkste beslissingen neemt u zelf. Stelt u zich eens voor dat een ander zal bepalen welke trouwjurk of welk kostuum u draagt op de grote dag. Ook de trouwlocatie is een hele persoonlijke zaak. Wilt u romantisch trouwen? Kiest u voor een locatie buiten? Of vindt u het heel prettig wanneer het grootste gedeelte van de bruiloft op een en dezelfde locatie kan plaatsvinden? Kies dan voor hotel Van der Valk Middelburg. Een betere plaats om te trouwen kunt u zich niet wensen. Alles onder een dak en de dag wordt ingericht zoals u het wilt.

BEKIJK DIT HOTEL ALS U ZOEKT NAAR TROUWLOCATIES ZEELAND

Omdat de gemeente Middelburg geen officiële trouwlocaties kent, dient trouwen op locatie per huwelijk te worden aangevraagd. Aanvragen om te trouwen bij hotel Van der Valk Middelburg zijn tot nu toe altijd nog gehonoreerd. Kies voor het beste als u zoekt naar trouwlocaties in Zeeland en maak nu een afspraak met ons. De trouwdag is uw dag en moet een van de mooiste van uw leven worden. Hieraan werken wij graag mee. Aan het begin van de dag kunnen de daggasten zich verzamelen bij ons hotel. Verder bent u bij ons op de juiste plek als het gaat om bruidstaart, feesten, diner en tenslotte ook voor de overnachting.

TROUWLOCATIES ZEELAND MET ROMANTISCHE SUITE?

De trouwdag moet van het begin tot aan het einde een groot feest worden. Een stralend bruidspaar en liefdevolle gasten. Eten en drinken van goede kwaliteit en een zaal waarin het goed feestvieren is. Aan alles komt een einde en zo ook aan uw bruiloft. Laat dit echter een einde met een gouden randje zijn. De overnachting is zeker iets waar u goed over na moet denken als u zoekt naar trouwlocaties in Zeeland. Ook wat dit betreft zit u bij hotel Van der Valk Middelburg helemaal perfect. Wat denkt u van onze bruidssuite? Als u de trouwdag op onze locatie viert, bieden wij u deze suite kosteloos aan. Kies nu voor romantiek, persoonlijke service en kwaliteit als u zoekt naar trouwlocaties in Zeeland. Hotel Van der Valk Middelburg is er voor u.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod