Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantie Domburg

Zeeland heeft de mooiste en schoonste stranden van Nederland. Bovendien is Zeeland de provincie met de meeste zonuren in Nederland. Domburg is een pittoresk plaatsje aan de Zeeuwse kust, op slechts een steenworp afstand van Middelburg. Dat betekent dat u voor uw vertrouwde Van der Valk hotel kunt kiezen, wanneer u in Domburg vakantie viert.

OP VAKANTIE NAAR DOMBURG

Domburg staat bekend om zijn uitgestrekte, heldere luchten. Boven zee komen stapelwolken namelijk veel minder voor dan boven land. Hierdoor heeft de zon vrij spel, net zoals de wind die de frisse zeelucht vaak inwaarts blaast. Wanneer u ons hotel als uitvalsbasis kiest, vertellen onze medewerkers u alles wat u op uw vakantie in Domburg kunt beleven. We zijn altijd op de hoogte van de plaatselijke activiteiten en de leukste uitjes. Bij onze receptie kunt u gratis de Zeeland Pas aanvragen. Met deze pas profiteert u van meer dan 500 euro korting op uw vakantie bij Domburg.

DE GREEN KEY VOOR UW VAKANTIE DOMBURG

Door te kiezen voor ons hotel voor uw vakantie, draagt u bij aan de duurzame en milieuvriendelijke ontwikkelingen in de hotelbranche. Wij zijn in het bezit van de Green Key, een internationaal keurmerk waarvan wij op het hoogste - gouden - niveau gecertificeerd zijn. Voor onze gasten hebben we bijvoorbeeld de mogelijkheid om fietsen te huren. Zo kunt u de auto laten staan, en heerlijk ontspannen naar Domburg fietsen. Op deze manier werkt u aan uw conditie tijdens uw vakantie in Domburg terwijl u van de natuur en de frisse lucht geniet. Als u wilt, krijgt u van ons een lunchpakketje mee op uw ontdekkingstocht langs de Zeeuwse kust.

Eten en drinken op uw vakantie Domburg Zeeland

Het ontbijt is een belangrijk moment van de dag. Een moment om samen te beslissen hoe de vakantie te Domburg vandaag doorgebracht wordt. Het Van der Valk ontbijt is wereldberoemd. Tijdens een uitgebreid buffet serveren wij allerlei soorten luxe broodjes, fruit, en zoet en hartig gebak. Ook voor een Engels ontbijt met worstjes, pancakes en bonen kunt u bij ons terecht. Al deze heerlijkheden, en nog veel meer, horen standaard bij ons ontbijtbuffet.

Vraag bij onze receptie wat de beste adresjes zijn voor uw diner tijdens uw vakantie te Domburg. Geniet uw maaltijd aan de kust, of kies voor de gegarandeerde kwaliteit in ons eigen restaurant.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod