Direct naar de contentDirect naar de footer

WEEKENDJE WEG NAAR ZEELAND?

Een leuk weekendje weg in Zeeland? Een prachtig idee! Zeeland biedt de vakantieganger lange en brede stranden, fraaie natuurgebieden, mooie historische stadjes en heel wat mogelijkheden om te watersporten, fietsen en wandelen. Een weekendje Zeeland is echt iets om naartoe te leven! Wenst u voor een weekendje weg een Zeeland huisje? Of zoekt u voor een weekendje weg een Zeeland aanbieding? Hotel Van der Valk Middelburg heet u van harte welkom! Ons hotel ligt aan de zuidoostelijke rand van Middelburg, in het hart van het Zeeuwse Walcheren. Een ideale ligging voor een weekendje weg naar Zeeland!

LIGGING HOTEL WEEKENDJE WEG ZEELAND

U bereikt Van der Valk Middelburg snel via autosnelweg A58. U hoeft het centrum van Middelburg niet in te rijden om ons hotel te vinden. Op de gratis parking naast ons hotel vindt u steeds een plaatsje voor uw wagen. Vanuit ons hotel bereikt u binnen een uurtje alle bestemmingen in Zeeland. Voor een weekendje weg naar Zeeland is er geen betere locatie!

EEN WEEKENDJE WEG ZEELAND IN EEN GERIEFLIJK HOTEL

Van der Valk Middelburg biedt u alle comfort dat u wenst. Geniet van een ongestoorde nachtrust in een van onze 119 royale kamers en luxesuites. Voor uw maaltijden kunt u terecht in ons gezellige restaurant. Laat u verrassen door ons overvloedige ontbijtbuffet en ons verrukkelijke lunchbuffet met live cooking. Bestel uw favoriete lunchgerecht en laat het à la minute klaarmaken door onze chef! Voor het diner kiest u uit onze uitgebreide menukaart, die door onze chef elk seizoen wordt samengesteld met nieuwe seizoensgebonden producten. Tijdens uw weekendje weg Zeeland mag u ook culinair genieten!

Alle faciliteiten voor uw weekendje weg Zeeland

Aan faciliteiten is er in ons hotel geen gebrek. Wenst u op de fiets Zeeland te verkennen? Ons hotel verhuurt u met veel plezier een standaardfiets of een e-bike. Fitnessen en golfen doet u vlak in de buurt van ons hotel. Profiteer op zonnige dagen van ons ruime terras, waar u ook uw maaltijden mag gebruiken. Naast ons terras vindt u een uitdagende speeltuin, waarin uw kinderen zich naar hartenlust mogen uitleven. Na de maaltijd nog wat napraten bij een gezellige borrel? U bent welkom in onze sfeervolle bar! Van der Valk Middelburg: het ideale hotel voor een weekendje weg Zeeland!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod