Direct naar de contentDirect naar de footer

Beleef Middelburg

In de hoofdstad van Zeeland geniet u van de rijke historie aan gebouwen en monumenten die deze oude stad biedt. Voor liefhebbers van water zijn er voldoende activiteiten. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf.

  • Yerseke

    Ga vanuit Hotel Middelburg langs in Yerseke. Tijdens uw bezoek heeft u een uniek uitzicht over de historische oesterputten en de Oosterschelde. Bekijk de jachthaven, proef verse mosselen en ontdek waar de echte Van der Valk Exclusief-oester vandaan komt.

  • Veerse meer

    Het Veerse Meer is Zeelands watersportparadijs. Hier is het mogelijk om te zwemmen, duiken, surfen, zeilen en kanoën. In het meer liggen maar liefst zeventien eilanden, waarvan er vijf speciaal voor vogels zijn. Vogelspotters kunnen onder andere smienten, nonnetjes en brilduikers zien.

Rondvaart Middelburg

Rondvaart Middelburg

Bekijk de Zeeuwse stad vanaf het water. Tijdens de vaart van 45 minuten vertelt de schipper meer over de stad met maar liefst 800 jaar aan stadsrechten. Ook beleeft u de bijzondere geschiedenis van de stad opnieuw. Het is niet alleen mogelijk om de stad vanaf een rondvaartboot te zien, maar ook middels Canadese kano's en supboards. Stap op of in en ontdek Middelburg.

Vertigo Kitesurfschool

Vertigo Kitesurfschool

Krijgt u niet genoeg van watersporten? Dan is de Vertigo Kitesurfschool tijdens het voorjaar, zomer én het najaar de perfecte locatie voor u.

Hier kunt u met een groep aan de gang met powerkiten, de kitebuggy, stand-up paddeling en 'shoot out', een spannende combinatie van trefbal en boogschieten. Daarnaast is het mogelijk om alle benodigde attributen voor kiten en surfen te huren of te kopen.

Activiteiten

Activiteiten

Heeft u nog geen plannen overdag? U kunt via deze website onder andere direct uw toegangsbewijzen aanschaffen voor activiteiten in de regio en daar buiten.

Activiteiten