Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontdek Zeeland

De provincie Zeeland bied een ruim assortiment aan activiteiten zoals watersport, strand- en/of boswandelingen. Daarnaast kunt u genieten van de rijke historie aan gebouwen en monumenten die de steden en dorpen bieden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf.

  • Rondvaart Middelburg

    Bekijk de Zeeuwse stad vanaf het water. Tijdens de vaart van 45 minuten vertelt de schipper meer over de stad met maar liefst 800 jaar aan stadsrechten. Ook beleeft u de bijzondere geschiedenis van de stad opnieuw. Het is niet alleen mogelijk om de stad vanaf een rondvaartboot te zien, maar ook middels Canadese kano's en supboards. Stap op of in en ontdek Middelburg.

  • Veerse meer

    Het Veerse Meer is Zeelands watersportparadijs. Hier is het mogelijk om te zwemmen, duiken, surfen, zeilen en kanoën. In het meer liggen maar liefst zeventien eilanden, waarvan er vijf speciaal voor vogels zijn. Vogelspotters kunnen onder andere smienten, nonnetjes en brilduikers zien.

Activiteiten

Activiteiten

Heeft u nog geen plannen gemaakt of valt het weer wat tegen? In de omgeving van ons hotel is genoeg te beleven. Op onze activiteiten pagina vindt u meer informatie over allerlei activiteiten in de buurt en wat verder weg.

Meer informatie
Vertigo Kite & wingsurfschool

Vertigo Kite & wingsurfschool

Krijgt u niet genoeg van watersporten? Dan is de Vertigo Kite & wingsurfschool tijdens het voorjaar, zomer én het najaar de perfecte locatie voor u.

Meer informatie