Direct naar de contentDirect naar de footer

Sfeervol genieten en vooral lekker eten!

Het is zomer! Onze koks bereiden weer zomerse gerechten met groentes als asperges, peultjes en uiteraard mosselen. Een perfecte reden om even samen te ontspannen en heerlijk te genieten van een sfeervol diner in ons restaurant. Of op het terras de eerste zonnestraaltjes pikken met een goed glas wijn. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks serveren wij het ontbijtbuffet in het restaurant voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten*. Op maandag t/m vrijdag van 6.30 tot 10.30 uur, op zaterdag en zondag van 7.00 tot 10.30 uur.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Wij verwelkomen u graag bij het uitgebreide lunchbuffet! Maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur.
Brunch

Brunch

Met de hele familie genieten van onze brunch op zondag! U wordt ontvangen met een sprankelend aperitief of een alcoholvrije mousserende rosé wijn. Voor de kinderen is er natuurlijk kinderchampagne.
Kerst activiteiten

Kerst activiteiten

Ook dit jaar bent u tijdens de feestdagen weer van harte welkom bij de Valk Middelburg. Met uw gezin, familie, vrienden en/of kennissen kunt u dit jaar weer genieten zonder zorgen. Valk Middelburg biedt u meerdere mogelijkheden aan om de kerst dit jaar weer tot een feest te maken.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
993 beoordelingen
Wim
Hotel Middelburg 
Geweldig. Uitstekende keuzemogelijkheden en verrassende smaak. Een aanrader.

Smaakvolle voorgerechten en ruime keuze lunchgerechten. Ook de diverse sappen waren heerlijk.

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Aanmelden