Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementen menu - Package menu

Let's eat!

Let's eat!

Voorwaarden - Conditions

  • Let op!

    Het arrangementen menu is enkel beschikbaar voor hotelgasten en exclusief dranken.

    Wanneer u in plaats van het 3-gangen menu een vrije keuze wenst te maken van onze à la carte ontvangt u na inlevering van uw voucher €32,50 per persoon korting op uw à la carte rekening.

    De korting wordt verrekend over de gerechten, niet over de consumpties en biedt geen recht op restitutie.


    Be aware!

    The package menu is only available for hotel guests and excludes drinks.

    If you wish to make a free choice from our à la carte instead of the 3-course menu, you will receive a €32.50 per person discount on your à la carte bill after submitting your voucher.

    The discount is settled on the dishes, not on the consumptions and does not entitle you to a refund.

Voorgerechten | Starters

Voorgerechten | Starters

  • Carpaccio

    Dungesneden rundvlees | Rucola | Parmezaan | strooimix | truffelmayonaise

    Thinly sliced ​​beef | Arugula | Parmesan | pine-nuts | truffle mayonnaise

  • Zalmtartaar

    Tartaar van zalm | gepekeld ei | Kewpie-wasabimayonaise | shiso purple | gefrituurde nori | wakame

    Salmon tartare | pickled egg | Kewpie wasabi mayonnaise | shiso purple | fried nori | wakame

  • Tomatensoep

    Licht pikante soep van Hollandse tomaten | kokosroom | runderballetjes

    Tomato soup of fresh tomatoes | coconut cream | meatballs

  • Aspergesoep

    Asperge soep met Hollandse garnalen | asperges | bieslook

    Asparagus soup | Dutch shrimps | asparagus | chives

Hoofdgerechten | Main courses

Hoofdgerechten | Main courses

  • Schnitzel

    Klassiek gepaneerd varkensvlees | geroosterde venkelpeentjes
    Saus naar keuze: peper of champignonroomsaus

    Classic breaded pork | roasted fennel carrots
    Sauce of your choice: pepper or mushroom cream sauce

  • Diamanthaas

    Diamantenhaas | topianboercréme | groene groenten | paddenstoelen | truffeljus

    Diamond tenderloin | Jerusalem artichoke cream | green vegetables | mushrooms | truffle gravy

  • Sliptongen

    3 gebakken sliptongen | pommes duchesse | seizoensgroenten | remouladesaus

    3 fried sole | pommes duchesse | seasonal vegetables | remoulade sauce

  • Fish & Chips

    Fish & Chips | kabeljauwhaasfilet | friet | remouladesaus | citroen

    Fish & Chips | cod fillet | fries | remoulade sauce | lemon

  • Asperge risotto

    Asperge risotto | gegrilde asperge | zeekraal | Parmezaan | beukenzwammen

    Asparagus risotto | stir fried samphire | butter sauce with egg | baby potatoes

Nagerechten | Desserts

Nagerechten | Desserts

  • Cheesecake

    Huisgemaakte cheesecake | babbelaar-roomijs | gezouten karamel gel

    Cheesecake | butterscotch ice cream | salted caramel gel

  • Sorbetijs

    Sorbetijs| vers fruit |vruchtencoulis | slagroom

    Sorbet ice cream | fresh fruit | fruit sauce | whipped cream

  • Pure chocolade moelleux

    Pure chocolade moelleux | Seizoensfruit | Zeeuws babbelaar roomijs

    Dark chocolate moelleux | Seasons Fruit | "Babbelaar" ice cream

  • Dessert van de chef

    Dessert van de chef | wisselend dessert

    Chef's dessert | changing dessert